Vervoer zaterdag 27-3 - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu Vervoer zaterdag 27-3 - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

Vervoer zaterdag 27-3

Door: Jolien

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

22 Maart 2010 | Nederland, Utrecht

Dag allemaal,

A.s. zaterdag spelen we tegen de nummer 1 in Houten (spannend!). We hebben verschillende opties om er te komen. Wat heeft jullie voorkeur?

- fiets (+/- 10 kilometer)
- OV (eerst trein, dan overstappen op bus)
- auto (wie heeft er een auto ter beschikking?)

Laat even weten wat jullie willen.

• 22 Maart 2010 - 18:34

Eva:

Ik heb de auto. Dus zou wat mensen op het station kunnen komen ophalen:).

• 23 Maart 2010 - 08:57

Saskia:

ook ik heb de auto beschikbaar, dus ik kan ook opt station mensen ophalen..

• 23 Maart 2010 - 10:05

Sanne S:

Hey meiden,

Ik ben er zaterdag niet bij, want ik moet H5 coachen. Ik zag dat er nog wat puntjes gehaald moeten worden om weer veilig te zijn. Zet hem op he! Ook tegen de nummer 1 kan gescoord worden!!!!:)
    Ik ben in gedachten bij jullie;)!

Kusje

• 23 Maart 2010 - 17:56

Eva:

Hey, Verrot, mijn zus gaat toch met de auto naar Oldenzaal. Dus moeten wat meer met de trein ben ik bang.... Groetjes

• 23 Maart 2010 - 20:47

Floor:

Alles lijkt hier voor de verandering redelijk mee te vallen, dus ga er maar vanuit dat ik zaterdag in ieder geval kan rijden!

xx

• 23 Maart 2010 - 22:31

Anniek:

Ik kom vanuit Wageningen, dus mij hoef je niet mee te tellen

• 24 Maart 2010 - 15:48

Saskia:

nog meer mensen die van ergens anders komen? Sanne D, Kirsten?

• 24 Maart 2010 - 21:58

Marinka:

Hoelaat moeten we ook alweer?
    Ik kom rechtstreeks uit Zeewolde, dus kan niet heen rijden, maar evt wel wat mensen mee terug nemen!
    XXX

• 25 Maart 2010 - 13:41

Jolien:

We spelen om 12.45. Zoals 't er nu naar uitziet hebben we op de heenweg in ieder geval niet genoeg plek voor iedereen in de auto's (8 plekken en in ieder geval 9 mensen). Ik wil wel met het OV. Wil er iemand mee?

• 26 Maart 2010 - 08:46

Jolien:

Stand van zaken:
    Het hangt van Sanne D. af of we met 8 of 9 man zijn. Als we met z'n achten zijn, passen we in de auto's, als we met z'n negenen zijn niet. Sanne, wil je laten weten wat je doet?

Jur gaf aan dat hij wel met de trein wilde. Dus ik stel voor dat als we met z'n achten zijn, we met de auto gaan. Als we met z'n negenen zijn, gaan Jur en ik met de trein.

Verder wil Saskia graag vanaf haar huis rijden (met Eva, Inge en nog iemand). Floor, vanaf waar kun jij mensen oppikken?

Ik ben vandaag de hele dag weg, vanavond zal ik laten weten wat we doen.

• 26 Maart 2010 - 13:13

check!
    Eva en Inge komen naar mij toe. Als Jur en Jolien met de trein gaan, ga ik rechtstreeks. Mocht ik nog iemand op moeten pikken, dan is het op de IBB het handigst.. Of iemand moet op de fiets naar Zuilen springen..

• 26 Maart 2010 - 18:22

Carina:

Dus is het de bedoeling dat ik naar Floor toe ga? Floor laat maar even weten hoe laat je me verwacht, of waar ik anders moet zijn!

• 26 Maart 2010 - 20:03

Voor de duidelijkheid:
    Ik rij morgen met Inge en Eva direct vanuit zuilen naar Houten. Ik zie jullie daar!