Afmelding wedstrijd
Door: Marinka
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
07 Oktober 2008 | Nederland, Utrecht
Hey, ik had het ook al onder de vorige gezet, maar dacht ga het nog ff opnieuw opzetten, zodat jullie allemaal een mailtje krijgen dat ik een nieuw bericht heb geplaatst;)
Ik heb vandaag, zoals ik vertelde, wat moedervlekken laten weghalen. Maar omdat er een paar hechtingen in zitten mag ik zaterdag niet volleyballen. Na het weekend mocht ik het weer proberen, heel stom, maar heb ik totaal niet over nagedacht!
Ik wil dus even afzeggen, maar bij wie, want dion ging toch coachen, maar die heeft volgens mij toch geen idee wie ik ben..Saskia is toch op vakantie? Niet zo slim als ik die op ga bellen..Of is het voldoende dat ik het doorgegeven heb aan jullie?
WHELLP:P
Ik weet ook nog niet zeker of ik dan mee ga, heb mn ouders al 4 weken niet gezien, ben ik niet gewend, dus denk dat ik dan toch van t weekend ff naar huis ga...Weet het nog niet zeker, laat het nog weten! Want aanmoedigingen kunnen we natuurlijk allemaal gebruiken :)
Ik hoop op jullie reacties!
En gister avond, was erg gezellig zeg!
Liefs xx
WHELLP:P
Ik hoop op jullie reacties!
En gister avond, was erg gezellig zeg!
Liefs xx
07 Oktober 2008 - 15:19
Maryammeke:
He bah, wat balen zeg! En dan te bedenken dat er 'slechts' moedervlekken zijn weggehaald, kan me voorstellen dat je daar niet aan hebt gedacht!;)
Denk dat het afmelden wel goed is toch zo? Sas leest dit vanzelf en wij kunnen het aan Dion doorgeven...
Vond het ook gezellig gisteren, ook al was ik er maar ffies! En die brownies waren goeeedd!
Dikke kus -
07 Oktober 2008 - 15:27
Donna:
Hee Marink! Heb je er verder geen last van? Ik hoop 't maar.. succes ermee! Hopelijk tot zaterdag &anders tot maandag! X! -
07 Oktober 2008 - 16:47
Wouter:
Dion ging jullie coachen zaterdag toch?
voordat ik dadelijk de verkeerde persoon info over jullie ga doorpassen! -
07 Oktober 2008 - 16:48
Wouter:
oh ja...hehe...ook wel zo aardig: Marink, sterkte! -
07 Oktober 2008 - 20:13
Marinka:
Hee! Bedankt voor jullie lieve berichtjes..Het gaat wel ok hoor, ben niet invalide, maar het is gewoon vervelend, en pijn is nooit fijn, maar met een flinke voorraad paracetamol gaat het redelijk :)
Thanks Wouter dat jij het door wil geven, tenminste, dat begrijp ik uit je reactie?
Slaap lekkerrr! XX -
07 Oktober 2008 - 22:13
Rienie:
Chica, hoop dat je snel pijnvrij bent, is idd beter!
Vond het ook onwijs leuk gisteren! Weet je dat ik pas om 6 uur in bed lag?! Jahaaa, harstikke kater vandaag, holee!
Wie gaat er naar de ALV?
Ik hoop dat ik niet de enige D4 ben...
Het wordt ook wel een pittige alv, dus misschien de moeite waard om te komen?
Truste, xx
08 Oktober 2008 - 06:28
Maryammeke:
Ja super balen! Ik ben inroosterd vanavond op mn werk... Zaterdag wil ik wel ff horen hoe het ging vanavond Renee! -
08 Oktober 2008 - 09:14
Lou:
He Marink,
Succes met je hechtingen! xx -
08 Oktober 2008 - 09:24
Marink:
Heey Renee!
Ik ben wel van plan om te gaan, dus zie je vanavond. Vind je het goed dat ik dan de ballen meeneem? Want die heb ik nu...Dan ga ik zaterdag niet mee, ga ik de laatste ochtend werken op mn oude werk..Ff een cadeautje scoren ;) hahaha..
Tot vanavond, wie er komen! xxx
08 Oktober 2008 - 10:08
Sanne:
Hey
Marink, Sterkte! Jammer dat je niet mee kunt doen zaterdag!
Ja dion gaat ons coachen, wouter zou jij dan meteen ff door kunnen geven dat marinka er niet bij is en we dus maar 1 dia hebben? Zou top zijn.
Ik ben vanavond denk ik ook wel bij de ALV, ben benieuwd!
Groetjes Sanne
08 Oktober 2008 - 13:33
Tienelien:
Hey meid,
Heel veel strekte. We gaan voor je winnen zeterdag :D
10 Oktober 2008 - 10:55
Sas:
Marink, Bij deze ben ook ik op de hoogte van je afwezigheid! Heel veel succes met je hechtingen;) en niet te veel aan pulken he:)
xx sas