Eten vrijdag
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
24 September 2008 | Nederland, Utrecht
Yooo!!
Ik heb ff gebeld over het eten in die sporthal.. Het kan wel opzich, maar wel alleen friet en broodjes ed. Dus geen maaltijden...
Ik weet niet of iemand anders nog zijn huis beschikbaar stelt om te eten?? Het kan opzich wel bij mij, alleen is niet heel handig, want ik woon aan de andere kant vd stad en ik ben pas rond 19.15 thuis... Misschien iemand in lombok of a'damse straatweg?
Ik ben opzich ook wel voor om daar een frietje te doen, want ik moet waarschijnlijk in leidsche rijn werken tot half 7!
Ik ben sowieso voor fietsen, want het is maar een half uurtje.
Kus San
Ik ben sowieso voor fietsen, want het is maar een half uurtje.
Kus San
24 September 2008 - 08:44
Anne:
Ik eet liefst wel een wat gezondere maaltijd, maar op zich is dit wel heel handig en leuk ivm andere protosteams in leidsche rijn. Bij mij wordt erg krap, heb niet zo'n grote kamer. kus -
24 September 2008 - 10:56
Rienie:
Ik ben ook liever voor iets voedzamers als dat kan.
Plan C: Snelle hap in de stad?
-la place op station
-daghap ergens?
Het kan ook bij mij, maar weet niet precies hoe laat ik thuis ben, zal rond 7 uur half 8 kunnen zijn, maar daar kan je dus nog niet an op aan. Tenzij ik het last-minute laat weten, en dan is het misschien handig dat iemand anders vast wat inkopen doet. Anyhow, misschien niet heel handig, maar wil m'n huis er best voor beschikbaar stellen.
Ik hoor het wel!
xx
ps. Rug is nog steeds KL*TE!!! -
24 September 2008 - 11:35
Tienelien:
hey ik ben ook voor samen eten en het liefst iets gezonders dan brood en patat. Ik kom dan nemelijk nooit de lucht meer in. Ik kan wel boodschappen doen en helpen koken. Het kan ook bij mij (ik woon op de cambridge), niet heel handig. Ik zal eens even kijken waar we dan langs moeten fietsen. Vanaf het station.
24 September 2008 - 20:26
Marinka:
Heey! Ik ben ook pas rond 7 uur thuis, kunnen bij mij eten, maar woon niet echt in de buurt...Patat vind ik opzich prima, want wil eigenlijk toch niet zoveel eten voor de wedstrijd..Ik ga denk ik met de bus, en heeel misschien met de auto, mocht dat zo zijn, geef ik het door voor evt. meerijders! xxx -
24 September 2008 - 21:28
Rienie:
Misschien is my place toch niet super handig, aangezien ik niet eens weet of ik het wel red om mee te eten... -
25 September 2008 - 08:26
Anne/HB:
Hapje op het station is ook prima, zo als het er nu uit ziet is bij iemand thuis eten nl niet heel handig? We kunnen ook niet samen eten maar wel een uur eerder afspreken zodat we nog even kunnen kletsen/kijken? -
25 September 2008 - 09:10
Maryammeke:
Zullen we anders om 20:00u daar afspreken? Dan kunnen we San (en Marinka?) vergezellen met hun eten en dan eet de rest gewoon zelf iets gezonder. Er kunnen altijd ook wat mensen pasta bij mij eten rond half 7/7uur. Misschien handig voor degenen die hier in de buurt wonen (Achter de Catharijnesingel)?
Ik hoor het wel wie daar zin in hebben! -
25 September 2008 - 10:03
San:
Maar maryam, jij woont dus niet heel ver van het station?? Kunnen we niet alsnog gewoon met zn allen bij jou eten dan? Pasta idd, of iets simpels? Of vinden je ouders dat niet goed?
Ik red het wel om daar om 19.00 te zijn... Dan kunnen we rond 8 uur richting de sporthal fietsen/bussen.
25 September 2008 - 10:10
San:
Oke... ik hoef nu in een keer maar tot half 6 te werken dus nu heeft het helemaal geen zin meer om daar in leidsche rijn te blijven. Het eten kan dus eventueel ook gewoon om half 7/7 uur bij mij... alleen is dat nog niet heel handig met fietsen. Ik woon bij ledig erf.
Ik ben dus nog steeds voor eten met zn allen;)
25 September 2008 - 10:19
San:
Ben ik weer, haha. Ik heb ff gekeken en het is denk ik ongeveer een half uur fietsen vanaf mij.
25 September 2008 - 16:16
Maryammeke:
San, wow actief aan het berichten, haha! Het kan bij mij ook, maakt niet uit. Ik ben ook voor met zn allen eten dan! Zullen wij samen boodschappen doen, San?
Misschien dan wel gewoon bij jou eten, of niet...
Kus! -
25 September 2008 - 20:30
Texel\Invalcoach:
Dag dames, via Saskia deze site gevonden, aardig aan het plannen zie ik. Kan ik met jullie meefietsen? Geen idee waar die hal is en weinig zin om jullie eerste wedstrijd te missen omdat ik verkeerd gereden ben ;) x -
25 September 2008 - 21:03
Texel!
Kom jij ook bij mij eten:)? 7 uur, pasta!
Albatrosstraat 18bis.
Als je niet mee eet kom daarna maar die kant op, denk dat we rond acht uur weg fietsen. We kunnen niet zonder coach vrees ik;)!
25 September 2008 - 22:01
Rienie:
Sry Texel, jij en Wouter toevoegen stond in de planning.
Ik vind deze site echt 100x relaxeder als dat heen en weer gemail, echt ik ben het nu al zat al die reply's.
Ik wil PD4!!!
Ow... niet vergeten dat we morgen onze eerste wedstrijd gaan winnen, hoe voelt dat?!?! x -
25 September 2008 - 22:05
Rienie Ps:
is deze kleur niet veel rustiger? zit weer wat te klooien hoor...truste! -
25 September 2008 - 22:49
Maryammeke:
We gaan er een feestje van maken he morgen! Ik heb er zinnn in meiden en Texel :D -
26 September 2008 - 06:45
Maryammeke:
Meiden, hebben jullie een inspeelsshirt? We kunnen allemaal het Pink&Porno shirt aandoen...? -
26 September 2008 - 10:34
Texel:
Ik eet graag met je mee Sanne, ik ben om 7 uur bij je :).
x -
26 September 2008 - 11:29
HB:
inspeelshirt hoeft van mij niet zo nodig, heb er zin in! Tot vanavond bij san! -
26 September 2008 - 12:11
Maryammeke:
Gezellig! Tot vanavond :)