10 december en meer!
Door: Maryammeke
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
25 November 2008 | Nederland, Utrecht
Lieve meisjes en mannen!
Voor woensdag 10 december heb ik een veld gereserveerd in een sporthal op de Trumanlaan (Kanaleneiland). Totale kosten 36 euro, dus dat moeten we even verdelen. Maar dat horen jullie nog wel. San en ik proberen een tegenstander te fixen!
En.... alvast HEEL VEEL SUCCES ZATERDAG! Ondanks de blessures: laat ze alle hoeken van het veld zien en laat ze nooit meer vergeten wat de hell van Protos is. Ik zal duimen vanuit Stockholm!
En voor daarna, kookse en feestze!!
Dikke kus en tot maandag (ik zorg dan voor het toetje en spelletjes, wie doen er mee?!).
Liefs, Maryam
En voor daarna, kookse en feestze!!
Liefs, Maryam
25 November 2008 - 13:13
Rienie:
OSG?
Ik kan switch vragen, die staan inmiddels 3e.
x
Veel plezier in Stockholm meis! -
25 November 2008 - 13:22
Maryammeke:
Nee niet de OSG, 'Hart van Noord' Trumanlaan 60, 20:00u-22:00u! -
25 November 2008 - 14:20
Sanne:
Switch uit onze eigen poule lijkt me niet zo'n succes.. het andere switch team wel.
Kus