Contributie - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu Contributie - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

Contributie

Door: Marinka

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

05 April 2009 | Nederland, Utrecht

Heey mensen,
Is er bij jullie ook 174 euro afgeschreven als contributie van Protos? Ik heb even gezocht, en in december is er ook al 74 afgeschreven..Op de site staat dat de contributie 174 euro is...Er klopt dus iets niet, ben ik de enige? xxx

• 05 April 2009 - 13:14

Texel:

Harm zal wel een foutje gemaakt hebben, als je in twee termijnen betaald zou er eerst idd 74 afgeschreven worden en vervolgens 100. Ik neem dit even met hem op. Als er nog meer mensen hetzelfde probleem hebben, laat dat even weten!

• 06 April 2009 - 19:13

Marinka:

Hey Texel,
    Ik heb Harm ook al gemaild hierover, maar krijg geen reactie..Ik wacht maar even af dan...Mail trouwens via zijn penningmeestermail...

Thanks alvast!! xxx

• 07 April 2009 - 13:48

Texel:

had hem zondag gevraagd, hij had het gelezen en ging het in orde maken, zal vragen of hij jou wil mailen als het geregeld is!

• 07 April 2009 - 18:24

Marinka: