Serenade
Door: Floor
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
31 Januari 2010 | Nederland, Utrecht
Dames,
Nadat we zaterdag hebben genoten van het ontroerend mooie "Het is een nacht", heb ik mijn toch al warme band met Heren 6 nog nèt ietsje strakker aangehaald...
...en afgeproken dat zij ons de volgende thuisdag (komend weekend al) door de douchewand heen een verzoeknummer ten gehore zullen brengen! Ok, niet visualiseren verder.
Nu is dus de vraag: wat willen we horen? Gevoelig? Lekker knallen? Of zingen we liever een prachtig duet?
Zelf word ik altijd diep geraakt door Clouseau (denk bijvoorbeeld: "Laat me nu toch niet alleen" of "Passie"), maar "Je hoeft niet naar huis vannacht" van Marco Borsato heeft ook nog nooit iemand windeieren gelegd natuurlijk!
Kortom: ik hoor graag wat ik op het lijstje kan zetten, dan hebben de mannen nog een goede week om te repeteren.
X
X
31 Januari 2010 - 22:00
Sanned:
Hahaha lekker ding!
'Je hoeft niet naar huis vannacht'! Omdat ik die ken en de rest even geen belletje doet rinkelen. ;)
Maar die heeft wel een hoog zwoelheidsgehalte, misschien iets te hoog zo kleerloos onder de douche..
31 Januari 2010 - 22:43
Anniek:
Marco Borsato - Ik leef niet meer voor jou :P -
01 Februari 2010 - 12:16
Saskia:
yeah Clouseau!!! Al te lang niet meer gehoord.. 'Laat me nu toch niet alleen' lijkt me erg geschikt. Maar dan wel met dat heerlijke accentje;) -
01 Februari 2010 - 13:00
Floor:
Ik geef in ieder geval alles door om de artistieke vrijheid hoog te houden, maar ik ben zeer blij dat Clouseau zoveel draagvlak heeft!
Willeke Alberti - Samen zijn
Linda, Roos & Jessica - Ademnood / Alles of niets
André Hazes - (wat dan ook)
01 Februari 2010 - 13:01
Heleen:
Mocht de keuze op Clouseau vallen, dan ben ik ervoor om de beste Koen Wauters look-a-like van het koor te laten meedouchen. Of zeg ik nu iets geks? -
01 Februari 2010 - 13:24
Ik hoor een topplan!
Heb net even uitgezocht: We staan gedeeld 8e!!!
Aangezien Enervo 1-3 heeft verloren hebben we nu beiden 28 punten, alleen zij een wedstrijd meer! BINGO!! -
01 Februari 2010 - 13:50
Heleen:
Heb jij met je volle verstand op het smoelenboek gekeken, en je beseft wat je voorstel zou kunnen betekenen?
Ik ben overigens voor... :-) -
01 Februari 2010 - 14:09
Heleen:
Oke, ik was misschien iets te enthousiast. Kleine toevoeging dus; er is een ingangseis. Een 'beste look-a-like' is natuurlijk altijd wel te vinden, maar met een ingangseis schat ik de kans iemand uit H6 toe te laten in op niet aanwezig tot nihil! ;) -
01 Februari 2010 - 14:32
Floor:
Nou... als je goed kijkt lijken ze allemaal wel op Koen
Wat wordt de ingangseis? -
01 Februari 2010 - 14:35
Heleen:
Ja Floor, als je het maar wílt zien he... ;) Mijn criterium zou zijn "even sexy als der Koen". Op wie zou jij willen stemmen dan? -
01 Februari 2010 - 14:37
Heleen:
PS; niets ten nadele van H6 natuurlijk met deze opmerking(en), wil alleen maar aangeven hoe woest aantrekkelijk ik de voorman van Clouseau vind! -
01 Februari 2010 - 15:02
Heleen:
Nou... Ik zie toch wel een paar kleine verschillen hoor.
Overigens doet Jerome me meer denken aan Suske dan aan Jerome, maar dat terzijde. -
01 Februari 2010 - 23:29
Anniek:
Ik wil eventjes op Renee reageren, we staan namelijk nog steeds 10de helaas.
Wel hebben we nu mooi aansluiting om de rest. Renee, volgens mij heb je de punten van afgelopen wedstrijd bij de stand opgeteld. Alleen waren de punten van afgelopen wedstrijd er al bij opgeteld. Dus helaas, helaas.
MAAR DAAR GAAN WE ZATERDAG VERANDERING IN BRENGEN!! :D
(is mijn plan ;)) -
02 Februari 2010 - 16:27
Floor:
Goed nieuws: ze gaan álle nummers van de lijst doen!
Alleen geloof ik dat we Mexico van IMCA MARINA hebben ingediend als Gitaarmuziek van de Zangeres zonder naam. Ach ja... -
03 Februari 2010 - 10:53
Saskia:
Wat een schatten, dat ze alle nummers gaan zingen. wordt lang douchen dan.. of niet...
04 Februari 2010 - 19:54
Renee:
Ik moet weer bij D3 meespelen zatdag, misschien staan jullie er nog als ik ga douchen?