Panterleggings
Door: Marinka
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
11 April 2009 | Nederland, Utrecht
Heey meiden!!
Ik heb vanmiddag bij de action 8 super lelijke panter leggings gescoord, voor ons a.s. feestje :) Wie heeft er interesse, ze zijn dun (van die pantyachtige dingen) en 1.60 euro. Heeft er verder nog iemand ideeen voor de perfecte outfit!?
Verder was het vandaag en vooral gister heerlijk weer, hoop dat jullie er ook van genoten hebben!!
En het is ook nog eens lang weekend..Jammer dat we maandag niet kunnen trainen..:( Maar wel genieten van een vrije dag!
Meiden, tot woensdag, en geniet er van!
Liefs Marinka
Meiden, tot woensdag, en geniet er van!
Liefs Marinka
11 April 2009 - 18:43
Lieke:
Ik ben voor! 1,60 klinkt als een schappelijk bedrag! (en als flinke kwaliteit ;)) Had verder nog geen ideeen voor t thema, iig nog wel even in al mn rommel zoeken of er toevallig iets panterachtigs bijzit..
Happy pasen allemaal!!
xx -
12 April 2009 - 15:47
Renee:
Ik denk dat het voor mij beter is van niet. Ik hoop dat ik mijn panterpakje nog kan vinden, maar dan is een dunne panty toch echt iets te, daar moet een dikke zwarte majoow onder.,.. thanx! -
13 April 2009 - 15:12
Yvonne:
Ey!
Iedereen beetje leuke pasen gehad? Of ook teveel paaseitjes gegeten net als ik? .. Naja maar gauw weer afsporten..
Ik ben wel helemaal voor de panterleggings, dus bij deze reserveer ik er graag een! Had voor introkamp van vorig jaar ergens een sjakie haarband in panterprint, wie weet is dat iets (was bij een accesories achtig winkeltje).
Tot zaterdag in ieder geval!
x -
16 April 2009 - 21:15
HB:
Ja ja ja ja ja ja ik wil wil wil wil -
16 April 2009 - 21:44
Maryam:
De H&M ligt VOLLL met panterprint shirtjes, petjes, jasjes, broeken, etc... misschien handig om te weten ;) -
20 April 2009 - 15:49
Onze Mascottes! Van Oranje:
Jaaah,
Willen de mensen die nog niet 1.60 hebben betaald voor de leggings dit alsnog doen alsjeblieft!?!
Overmaken mag ook, 47.99.57.835 MC Bakker, Utrecht....
liefs