Intro en Toverpot
Door: Renee
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
22 Augustus 2009 | Nederland, Utrecht
Hi chicas!!
Zonder gein, ik kan niet normaal de trap aflopen, volgens mij zijn er gewoon spieren afgescheurd!!!
Waar ik voor post;
1. ik denk dat we ons nog moeten opgeven voor toverpot, klopt dat?
2. Wie is er op toverpot, wie niet?
3. Wie is er op intro, wie niet?
Just wondering. Misschien moet we nog iets teamachtigs bedenken voor het feest van zatdagavond. (goude nepwimpers bij de feestwinkel? goudspray??)
Kom maar door met de ideeën!
Tot maandag, x R.
Waar ik voor post;
1. ik denk dat we ons nog moeten opgeven voor toverpot, klopt dat?
2. Wie is er op toverpot, wie niet?
3. Wie is er op intro, wie niet?
Kom maar door met de ideeën!
Tot maandag, x R.
22 Augustus 2009 - 10:06
Onze Mascottes! Van Oranje:
Haha, zal ik zelf ook maar beginnen?
1. geen idee, ik denk het.
2. Ik ben op toverpot!
3. De zaterdagoverdag+avond+nacht sowieso, de vrijdagavond weet ik nog niet zeker.
x Renée. -
22 Augustus 2009 - 10:07
Jantien:
Hey ik ben er niet op toverpot. Heb vrijdag en bruiloft in Groningen en zondag gaan mijn ouders een schoonouders elkaar voor het eerst zien in Friesland. Heb dus geen zin om zaterdag op en neer te racen en maar een halve dag te volleyballen.
Met intro ben ik er sowieso op het toernooi!!
Iets met het team doen op het feest is een goed plan. Kunnen we niet van dat foute goeden glitterstof kopen en een rokje fabriceren met daar onder een foute panter panty? En dan die gouden wimpers ed?
Ik had samen met Marinka nog het idee om binnen kort een keer met zijn allen voor de donderdag training samen te eten. Kan wel bij mij zijn we al op de uithof? Kan vanaf week 36. Is dit een leuk idee?
Ik heb idd ook onwijze spierpijn in mijn bovenbenen, trappen lopen is een ramp. Heel veel succes met trainen volgende week. Ik hoop dat Texel het wat rustiger aan gaat doen :p
Liefs Jantien -
22 Augustus 2009 - 15:32
Maaike:
Hey meiden,
Och ik loop ook gewoon scheef van de spierpijn! haha
Ik ben er op het Toverpot en ga mee met de intro :) Het lijkt me inderdaad leuk om iets met het team te doen.. Vind verder alles prima!
Dat etentje vind ik trouwens een leuk idee!
Fijn weekend nog en tot maandag
Maaike -
22 Augustus 2009 - 19:21
Eva:
Hey fanatiekelingen. Nou jullie hebben nu alvast de spierpijn, die gaat zeker ooknog bij mijkomen. Ik ben er bij introtoernooi zeker, toverpot moet ik even bekijken wanneer ik thuis ben, kzit hier zonder agenda :P.
Ben nu in Panama, costa rica en nicaraqua waren ook echt super tof. Tot maandag 1 sept. xxjes -
24 Augustus 2009 - 06:19
Saskia:
fijn om te weten dat ik niet de enige was die zwaar gehandicapt uit de training is gekomen. Zullen we op de donderdag zowieso voor de training een drankje doen met elkaar? Lijkt me gezellig!
ik ben er met de intro niet bij, met toverpot waarschijnlijk wel!
Enne laten we het vanaaf ff over toverpot hebben..
xx sas -
24 Augustus 2009 - 10:42
Heleen:
Hoihoi,
Hier mijn antwoorden op de quiz:
1. Ik denk het wel!
2. Mijn persoontje in ieder geval!
3. Ik ben hoogstwaarschijnlijk alleen bij het toernooi, maar de details van mijn plannen moeten nog uitgewerkt worden!
Bonusvraag: Lijkt me erg gezellig! We kunnen inderdaad sowieso aanstaande donderdag voor de training afspreken om wat te drinken, en misschien dat we dan in september, als iedereen in den lande is, voor de training kunnen gaan tafelen? Dat is ook al bijna zie ik nu. En dat blijkt ook gelijk te lopen met week 36, aldus mijn agenda. Alles valt op z'n plek :D
Tot vanavond in ieder geval!
Xx -
28 Augustus 2009 - 08:32
Renee:
Hi meiden!
Ik ben 31 aug en 3 sept niet op training ivm vakantie.
Geen zorgen over mijn conditie, ik ga wel hardlopen, zwemmen en zuipen. Komt goed!
Vergeet ons niet op te geven voor toverpot als we genoeg speelsters hebben! Ander mengen met een ander team?
Zie jullie 7 september weer. xx!
28 Augustus 2009 - 14:26
Renee Ps:
Donderdag 10 sept worden jullie voor de training uitgenodigd voor een presentatie van de CIA. Een nieuwe commissie waar ik jullie heel graag veel over wil vertellen!!! Ik hoop dat jullie komen. :)
Uitnodiging volgt nog.
xx -
29 Augustus 2009 - 07:30
Carina:
Hoi allemaal,
ik ben ook weer terug van al mijn vakantie activiteiten.
Hier mijn antwoorden:
1. ?
2. ik ben er
3. ik ben er
Fijn weekend en tot mmandag,
Carina