Teamweekend - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu Teamweekend - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

Teamweekend

Door: Eva

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

17 November 2009 | Nederland, Utrecht

Halloow luitjes,

Het teamweekend komt steeds dichter bij!!! En ik ben al energie aan het sparen, om weer goed los te kunnen:D!

Vrijdag is er één auto die eerder vertrekt om alvast op verkenning te gaan en boodschappen te doen.
Dit is Auto Renée met daarin Jolien, Mariska en Inge. Zij vertrekken rond 5 uur in overleg met Renée.

De overige teamleden verzamelen om half 7 op het station, taxistandplaats. Hier komen de auto's, Eva/Floor/Sas. (helaas is het voor ons niet mogelijk eerder te vertrekken)

Voor de vergeetachtigen onder ons...
Paklijst:

- Hoeslaken (dekbedden en kussens aanwezig)
- Sportkleding
- Poker-/stapkleding
- Wat spaarcenten
- Cd's en spelletjes
- Tandenborstel etc...:)
- En natuurlijk een goed humeur!

See you there!!

Kus Eva

• 17 November 2009 - 22:00

Carina:

Goed bezig, Eef!

Ik heb er zin in.

Als ik nog dingen kan regelen/kopen hoor ik het graag. ben de hele vrijdag vrij.

Xx, Crina

• 18 November 2009 - 13:16

Renee:

Okee, dus als ik het goed begrijp geen mini-slaapzakjes meer?
    (ps. Ik kan nog iemand meenemen)
    Ik vertrek idd 5 uur, maar misschien half 6. Vanaf IBB.

Ik heb trouwens zo veel spierpijn dat ik niet meer kan zitten en lopen zonder dat ik de robot-dans uitvoer... nice!

• 18 November 2009 - 15:44

Marinka:

Aaah, dat is zuur!

Ik neem wel mijn slaapzak mee, meer omdat ik het daar niet heel erg schoon vond....

Heb even uitgezocht waar de dichtsbijzijnde ah en aldi zitten, dat komt goed! xxxxx

• 18 November 2009 - 19:07

Eva :

Ok mooimooi mssn wil Carina dan ook wel vroeg mee!??

• 19 November 2009 - 09:31

Sans:

Oke toppie!! Ben ik om half zeven op de taxistandplaats!!

Heb er zin in!! Kusje Sanne (met n blauw oog)

• 19 November 2009 - 15:57

Texel:

Hee Renee, zou ik met jou mee kunnen rijden morgen? Ik kom toch van het IBB en anders moet ik weer zoveel zeulen met m'n spullen ;)

Als er anderen zijn; ik heb weekend OV dus kan wel gratis reizen dus das ook wel prima opzich! Tot vanavond!!

PS. Ja ik lees dit zo geregeld wel eens bij, dus let op wat jullie allemaal spammen hier ;)

• 19 November 2009 - 17:18

Renee:

Prima hoor.
    Dan zit ik nu vol.
    x

• 19 November 2009 - 17:30

Sanne:

Gaan we eigenlijk ook eten morgen?? En zondag??

Kus

• 19 November 2009 - 18:27

Jolien:

Morgenavond wel, zondagavond niet. Dan mag je weer voor je eigen prakkie zorgen ;-)

• 20 November 2009 - 14:45

Floor:

Voor wie dit nu nog leest: wees gewaarschuwd! Ik heb mijn Linda, Roos & Jessica cd zojuist opgedoken!!!

x

PS Ik kan Scheveningen wel vinden, maar weet iemand van 18.30 ook wáár in Scheveningen we moeten zijn?

• 20 November 2009 - 15:43

Anniek: