Wedstrijd Tovo a.s. vrijdag (klap klap)
Door: Jolien
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
25 November 2009 | Nederland, Utrecht
Dag team (klap klap; ok, flauw, nu is het genoeg),
A.s. vrijdag spelen we om 21.30 tegen Tovo in Lunetten. Wat mij betreft gaan we daar op de fiets naartoe. Zullen we om 20.00 afspreken op Ledig Erf, en vanaf daar samen fietsen naar Lunetten? Degenen die liever met de auto gaan, moeten dat onderling maar even regelen.
Tot donderdag!
Heleen:
20:00 Ledig Erf met fiets lijkt mij prima! -
25 November 2009 - 11:40
Ca:
Ik zal ik er ook om 8 uur zijn (ledig erf).
25 November 2009 - 11:47
Marink:
Ik ga vanaf mijn eigen huisje, is beetje ver om om eerst naar ledig erf te fietsen! Zie jullie dus in de sporthal, maar eerst nog donderdag :) -
25 November 2009 - 12:09
Eva:
Ik ga met de auto. Vertrek rond 8 uur bij mij thuis. Amsterdamsestraagweg 389B. Wie mee wil rijden, zie ik daar. xx -
25 November 2009 - 12:31
Marink:
Geen bier na de wedstrijd voor eva ;) -
25 November 2009 - 16:13
Anniek:
Ook geen bier voor Bob ;)
Ik kom weer met de auto!
25 November 2009 - 20:54
Inge:
Ik ben niet bepaald goed in het zoeken van de juiste weg, dus ik vertek ook wel op de fiets vanaf Ledig Erf, zodat ik in ieder geval nooit alleen verdwaal.
Tot morgen! -
25 November 2009 - 21:53
Sanne S:
Is het plan om samen te eten helemaal van de baan? We kunnen wel bij mij eten, is 2 minuten van ledig erf vandaan...
Kus -
26 November 2009 - 16:46
Renee:
Ik ga zelf, moet het eea regelen met de auto.
Eten komt mij niet zo goed uit, want ik heb wat tijd te kort!
Ben een uur van te voren omgekleed in Lunetten.
27 November 2009 - 10:38
Saskia:
Ik ga ook heel dapper fietsen! Alleen als het heel erg hard regent wil ik met Eva meerijden. Maar dat laat ik iedereen tegen die tijd nog wel weten. -
27 November 2009 - 13:39
Jolien:
Ik eet thuis. Tot straks!