Reiskosten
Door: Eva
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
08 November 2009 | Kameroen, Yaoundé
Heey Reële borrelaars!
Was weer een machtig mooie avond gister! Nu op naar het volgende feestje, teamweekend:)!
Marinka kwam met de terechte opmerking over de reiskosten. En het klopt dat hier nog niets over is afgesproken!
Nu heb ik aangeboden de kosten in de gaten te houden.
Het leek mij verstandig om bij uitwedstrijden en evt. uitjes als teamweekend de chauffeurs en de kilometer op te schrijven.
Dan zou ik verder van de schauffeurs willen weten wie er zowel de heen als de terugweg bij hun in de auto hebben gezeten.
Teamgenoten die met de bus/trein gaan hoeven dan natuurlijk geen benzine kosten te betalen.
Aan het einde van het jaar krijgen jullie allemaal van mij een rekeningetje met de reiskosten.
Mee eens??? Of zijn er andere ideeen??
Wat nu staat is 31 oktober.
Leersum: 30km heen, 30km terug.
Chauffeurs Eva, Saskia, Floor en Anniek.
Eva Heen: Inge, Heleen, Jolein
Eva Terug: Sanne, Heleen, Inge
Floor Heen:
Floor Terug:
Saskia Heen:
Saskia Terug:
Jolien Heen:
Jolein Terug:
Wanneer ik iets fout heb laat het even weten en zouden Floor, Sas en Jolien het schema even kunnen opvullen?
Groetjes en tot morgen xxxxxxx
Nu heb ik aangeboden de kosten in de gaten te houden.
Mee eens??? Of zijn er andere ideeen??
Wat nu staat is 31 oktober.
Leersum: 30km heen, 30km terug.
Chauffeurs Eva, Saskia, Floor en Anniek.
Eva Heen: Inge, Heleen, Jolein
Jolein Terug:
Groetjes en tot morgen xxxxxxx
08 November 2009 - 20:06
Anniek:
Hee, ik vind het allemaal heel handig en erg slim Eef, maar bedoel je niet mij, in het lijsten van de chauffeurs? ;)
iig, ik nam heen mee: Sanne
En terug: Sanne en Jur
Maaar, vanaf wageningen is het maar 20 km, ipv 30. -
08 November 2009 - 20:16
Marinka:
En eef, ik heb naar leersum nog heen bij jou in de auto gezeten, terugweg ben ik zelf gegaan! Top! xx -
08 November 2009 - 22:03
Floor:
Leersum heen én terug zaten Renée, Carina en Jolien bij mij in de auto.
x -
09 November 2009 - 07:46
Saskia:
Ik heb een leasebak en hoef dus geen benzine te betalen. dusse.. geen kosten van mijn kant..
jur, sanne en inge kunnen dus meedelen in de kosten van de overige auto's -
10 November 2009 - 09:11
Eva:
Mooi dan heb ik het! Klopt anniek bedoelde jouw, had op mijn lijstje wel goed staan:P.