Van alles en nog wat
Door: Jantien
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
30 November 2008 | Nederland, Utrecht
Hey dames en heren,
Ik ben zo blij met de overwinning van gisteren :D Nu gaan we in de winning mood blijven oké!!
We staan nu namelijk 10de, op naar het linker rijtje zullen we maar zeggen.
1 DVC DS 1 8 35
9 UVV/Sphynx DS 1 8 16
10 USV Protos DS 4 8 11
11 Nesselande DS 3 9
12 Utrecht DS 5 9 10
Het cycling diner van gisteren was ook super leuk :D Leuke partners en vooral lekker gegeten. Helemaal top. Ik heb toch niet heel veel gemist op het feestje?
Ik zie jullie morgen en ik wil alle sappige details weten.
Nou nu heb ik wel weer genoeg geSOGed ik ga me maar weer eens verder met de studie :(
Liefs Jantien
We staan nu namelijk 10de, op naar het linker rijtje zullen we maar zeggen.
1 DVC DS 1 8 35
9 UVV/Sphynx DS 1 8 16
10 USV Protos DS 4 8 11
11 Nesselande DS 3 9
12 Utrecht DS 5 9 10
Ik zie jullie morgen en ik wil alle sappige details weten.
Liefs Jantien
30 November 2008 - 12:35
Sigrid:
Jij hebt in ieder geval een brakke zondag gemist!! haha, ik had ook niet door dat het al half 6 was louis!! Vond het echt helemaal een top dag en dus topweekend, jeeeeh! kus -
30 November 2008 - 14:12
Louise:
Haha nee zeg, ik dacht dat het echt nog best meeviel qua tijd. Ik ben lekker brak nu, maar ik vond het zeer geslaagd gisteren!
Ik ben benieuwd naar de foto's, niet van me schrikken Jantien ;-)
xx -
30 November 2008 - 17:04
Rienie:
Ik ben zóóów trots op ma ladies!!! Jullie hebben het zo goed gedaan gisteren! Word er nog blij van!
Cycling diner was eigenlijk een van de leukste ever wat mij betreft! Feestje was prima, kan vandaag niet meer op mijn benen staan maar ok ;)
Tot morgen, kuzje -
30 November 2008 - 17:42
Maryam:
MEIDEN! Woooooow ik ben echt heel trots op jullie! En niet zomaar winst, super hoor! Had erg graag bij deze dikke 4-0 willen zijn! Volgende keer weer dus! En ik geloof dat jullie het goed gevierd hebben?! Ben benieuwd....
Stockholm was écht fantastisch. Zo'n gave stad en veel gezien. Inderdaad Han, ook de leuke koffietentjes in Gamlas Stan!mmmmm
Thanks voor de lieve smsjes trouwens zaterdag, heel leuk.
Tot morgen en brak lekker uit allemaal!