Sjurtz
Door: Heleen
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
25 September 2009 | Djibouti, Djibouti
Hallo allen!
Even een update voor wat betreft de inspeelshirts! Helaas bleken de shirts van de sponsor uit Zeist niet mooi te passen. Daarom lijkt het het handigst om dezelfde shirts als vorig jaar te nemen, die van de Perry sport. Ik zal met de sponsor uit Zeist overleggen of hij deze shirts voor een leuk prijsje kan bedrukken, en zo niet, dan zal ik de shirts naar de drukker op de Voorstraat brengen.
Voor nu moeten we dus even bepalen wie welke maat wil; de mensen die vorig jaar al in Dames 4 zaten weten welke maat hun goed past, dan moet de rest daar maar enigszins op afstemmen. Dus als jullie allemaal even op deze site willen aangeven wie welke maat wil, dan zal ik zsm de shirts halen en laten bedrukken!
Ook moet er bepaald worden welke kleur de bedrukking moet worden; zelf zat ik aan goud of zilver te denken, maar laat maar horen wat jullie ervan denken!
Fijn weekend vast & tot maandag!
Xx
Fijn weekend vast & tot maandag!
24 September 2009 - 23:46
Heleen:
Hee Heleen, goed bezig! :D Doe mij maar een M, lijkt me prima! Goud of zilver lijkt mij ook mooi op zwart, wat heb je toch weer een goede ideeën! :D
PS Haha sorry hoor, ben in een flauwe bui :D -
25 September 2009 - 03:57
Inge:
Ik ben voor goud! :D En ook voor mij lijkt een M wel prima, tenzij het echt net zo'n shirt is als die we vandaag gepast hebben, dan graag een XL :P.
Kus -
25 September 2009 - 06:17
Saskia:
Ik had vorig jaar een s en die zat prima! dus voor herhaling vatbaar:) Ik heb al zwart met zilver van 3 jaar terug, dus ik ben ook voor goud!
xx -
25 September 2009 - 06:48
Eva:
Goed bezig heleen.
Ik had maat xl vorig jaar. Dat zijn inderdaad wel fijne shirts.
Succes ermee. En fijn weekend allemaal! X -
25 September 2009 - 07:59
Jolien:
Ik ga voor een M, dat past meestal wel. En met gouden letters zijn we natuurlijk helemaal de queens van Protos, dus lijkt me goed!
x Jolien -
25 September 2009 - 08:50
Kirsten:
Goud is leuk:) Doe mij ook maar een M! X -
25 September 2009 - 10:07
Renee:
Hm, ik twijfel tussen L en XL.
Ik had vorige keer een L, maar ze vallen best krap, vooral bij de borsten zijn ze strak!
Eva, wil jij maandag je XL meenemen? Dan kan ik ff passen.
Heleen, als je het voor die tijd al wilt weten gok ik dit keer op XL.
Ben heel erg voor GOUD!
Doen we er nog 2 shirts bij voor trainer/coach?
Texel xxl en Jur xl
25 September 2009 - 11:59
Anniek:
Ik ben ook voor goud!!
En als Eva inderdaad haar XL meeneemt, wil ik die ook wel ff passen (A)
xx -
25 September 2009 - 15:36
Heleen:
Hoi allen, allereerst een welgemeende dank voor de overweldigende reacties!
Ik ga de sjurtz toch niet voor maandag halen, dus lijkt me prima als er dan nog wat gepast wordt. Ik zal dan ook een lijstje meenemen om de definitieve maatwensen te noteren, dan zal ik dinsdag verdere actie ondernemen!
En gold is the color dus, leukleuk! ;) -
25 September 2009 - 16:44
Carina:
Jaaaaaah, goud!
Normaal gespoken heb ik altijd een M, maar als die heeeeeeeeeel krap uitvalt doe maar een L voor mij...
Tot Maandag! (Ik hoop dat ik een beetje kan sporten en anders ga ik gewoon kijken)
X, Carina -
26 September 2009 - 11:12
Renée:
Ik zal mijn sjurt maar L ook meenemen, misschien kan Sas (S) en nog iemand van maar M die dingen ook meenemen? Zou zoooo ideaal zijn!
Maar verschien vergeet ik het (ik dek mezelf vast in) want moet ook nog CIA-en...dus ik ben er weer van vroeg tot laat, holee!
ps. DatumprikkerDatumprikkerDatumprikkerDatumprikkerDatumprikkerDatumprikkerDatumprikkerDatumprikkerDatumprikkerDatumprikkerDatumprikkerDatumprikker