Oefenwedstrijd D5?
Door: Renee
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
27 November 2009 | Nederland, Utrecht
Hi meiden,
Hebben we misschien zin in een oefenwedstrijd tegen D5?
Ik had het er met Sara (D5) over en die wilde dit wel graag.
Het weekend van de 19/20e hebben we geen wedstrijd, dus misschien in die week daarvoor?
Maandag 14 (of donderdag 17e?)
Is ook een beetje afhankelijk of D5 hun training van de 17e wil 'opgeven', zij hebben namelijk de 19e wel een wedstrijd.
Laat maar weten!
xx Renee.
Hebben we misschien zin in een oefenwedstrijd tegen D5?
Ik had het er met Sara (D5) over en die wilde dit wel graag.
Maandag 14 (of donderdag 17e?)
Laat maar weten!
xx Renee.
27 November 2009 - 12:43
Floor:
Prima! (maar ik wil onder geen beding verliezen) -
27 November 2009 - 13:39
Jolien:
Leuk plan! Kan dan toch wel maandag de 14e? Dan hoeven zij er geen training voor op te geven.
x Jolien -
27 November 2009 - 13:51
Heleen:
En als het met volleybal niet lukt dan brullen we ze het veld wel af. -
27 November 2009 - 14:25
Marinka:
Ja, even overlegd met Texel en Jur, en 14e zou dan het beste zijn..Bruno zou het morgen voorleggen aan het het hele team.
Dan kunnen we gewoon ons trainingsveld gebruiken, evt vragen of we weer achter het 'gordijn' mogen voor een x.... (K) -
27 November 2009 - 15:36
Anniek:
Jaa, prima, maar ik ben het wel met Floor eens!
xx -
27 November 2009 - 16:26
Saskia:
jaa oefenwedstrijd is altijd goed!
Ik heb onwijs veel zin om straks wedstijd te spelen! zo nog een bord macaroni wegwerken en dan ben ik er klaar voor! t blijft droog volgens buienradar om 20.00 ben ik opt ledig erf!
xx -
27 November 2009 - 18:18
Renee:
Hey TOPPIE Marink!
Ik zie jullie (na de wedstrijd van zo) donderdag weer.
Ciao bellaaaaaaas!
(y dos bellos) -
28 November 2009 - 10:37
Eva:
Jajah...ik ben dol op volleybalwedstrijden, dus laat die oefenwedstrijd ook maark omen;)!