oefenwedstrijdjes + coach 11 okt. - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu oefenwedstrijdjes + coach 11 okt. - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

oefenwedstrijdjes + coach 11 okt.

Door: sanne

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

30 September 2008 | Nederland, Utrecht

Meiden!!

Ik heb geprobeerd om mijn oude team te regelen voor een oefenwedstrijdje, maar die wilden niet meer tegen `lagere` teams spelen.. pfff.. zij spelen promotieklasse in brabant en ik weet zeker dat we ze ingemaakt hadden, maar goed;). Heeft er iemand nog een oefenwedstrijdje kunnen regelen?? Want van die 1 keer in de 2 weken een oefenwedstrijdje komt tot nog toe weinig terecht :).. Zou wel goed zijn denk ik..

Uhm zal ik Dion vragen om ons te coachen op 11 okt.? Hij coacht D2 en zou ons een beetje moeten kennen van de TC. Hij speelt om 17.15 in gouda en misschien kan iemand hem met de auto ff afzetten? Lijkt me een betere optie als iemand uit H4.? Wat jullie?

Kus

• 30 September 2008 - 18:13

Rienie:

Tja, Dion klinkt als een prima optie.

Vragen we ook nog Anne-Muis uit D5? Wie vraagt haar?

Denk dat D5 ook wel een oefenpot wil spelen, vinden wij dat leuk? Denk op zich dat iedere wedstrijd mooi is meegenomen... wat jullie?

• 30 September 2008 - 18:14

Rienie Ps:

Minimale pijn in rug en nauwelijks last van knie, jeeeeeeeeeeej!!!!

• 30 September 2008 - 22:28

Maryam:

Toevallig, had net vanochtend dames 4 (1e klasse) van vvUtrecht gemaild over een oefenwedstrijd.
    Ze lijken wel geinterresseerd te zijn! Even in de gaten houden!

Goed zo Renee :)

• 30 September 2008 - 22:31

Maryam Again:

Oh en krijg net een mail dat Switch de wedstrijd van 18 december tegen ons wil verschuiven ivm kerst (???) verplichtingen....
    Wat denken wij hiervan?!

• 30 September 2008 - 23:14

Lou:

Ik ben tegen!!! Ik gok dat dat mijn laatste wedstrijd van het seizoen is namelijk :-p

Wat betreft oefenwedstrijden: zolang wij een team bij elkaar kunnen krijgen, vind ik dat we overal ja tegen moeten zeggen.

kus

• 01 Oktober 2008 - 10:47

HB:

Ben het helemaal met Louise eens; zowel D4 als D3 zijn geschikt voor oefenpotjes en verder ieder ander team dat engiszins kan volleyen en wil.

• 01 Oktober 2008 - 12:00

Rienie:

Is Anne al gevraagd voor zatdag?

We krijgen binnenkort ook nog een mail van Switch die in dec. hun wedstrijd tegen ons wil verzetten.
    Zij zijn erg sterk (2e div. speelster, 2x gedegradeerd en willen dit jaar promoveren) dus misschien een taktische zet om niet de wedstrijd te verzetten? Of is zoiets onsportief?
    x

• 01 Oktober 2008 - 14:50

Maryam:

Dat was het bericht dat ik al had gehad ja... Geen idee wat we daar het beste mee kunnen, denk gewoon zo houden? ;)

• 01 Oktober 2008 - 19:19

San:

Yooo

Oke, dan ga ik Dion vragen om ons te coachen!

Ik heb Anne Muis ff gesmst, en die wil wel meespelen, relaxt!

Ik weet t niet zo goed met die wedstrijd, maar zou niet zo goed weten waar we m naar moeten verzetten, en stiekem ook wel chill als zij niet genoeg speelsters hebben...

Ow en elke oefenwedstrijd is natuurlijk meegenomen! Is natuurlijk wel beter als ze beter zijn dan ons... Heb van jules ook nog een emailadres van een caoch van n team uit hun poule, gaak ff mailen!

Kus

• 02 Oktober 2008 - 10:45

Sigrid:

Meiden,

Ik ben zaterdag 16 november niet aanwezig bij de wedstrijd want dan zit ik in de Ardennen!

Groetjes Sigrid

• 02 Oktober 2008 - 23:20

Rienie:

Leuk dat muis mee doet (anne dus). En Dion, staat dat al vast of moeten we op zoek naar iemand anders?
    x Rienie
    ps. Wie gaan er eigenlijk door naar da party en wie niet?

• 03 Oktober 2008 - 07:43

Maryammeke:

Enneeee, zullen we morgenavond nog samen eten voor t feesie?

• 03 Oktober 2008 - 13:29

Switch Mailt::

'Van donderdag 18 december in de OSG willen we graag verzetten naar
    donderdag 20 november in de OSG.'
    (langere vakantie) x R.

• 03 Oktober 2008 - 14:06

Maryam:

maar wij hebben toch ook al de 22e een wedstrijd? Lijkt me dus niet erg relaxt.....!

• 03 Oktober 2008 - 15:58

Nope, 20 DECEMBER,
    jij keek naar november, denk ik. x

• 03 Oktober 2008 - 19:26

Tienelien:

Sorry dames, ik was ff uit de running. Had het heel druk deze week.
    Wedstrijd niet verzetten!!! Wij hebben 22 nov zelf een wedstrijd (zoals maryam zei) en dan hebben we die week don. en zat. een wedstrijd (is k*t).
    Dion als coach helemaal prima!! Relaxed dat Anne M. mee wil spelen.

• 03 Oktober 2008 - 20:37

Marink:

Hey meiden!
    Relax dat het geregeld is, super!
    Ik denk dat ik morgen tussen wedstrijd en feestje nog ff thuis ga eten/relaxen, ben beetje moe, beetje voorslapen;) maar het kan maar zo zijn dat als ik bier aanraak ik niet meer zonder kan, dus zet nog niets vast!

Tot morgen, heb dr zin an!! We gaan ze pakken!

Liefs x

• 10 Oktober 2008 - 11:02

Sas:

Wedstrijd verzetten:

Ben ik ook niet heel erg voor. Maar laten we het daar zaterdag nog even over hebben.
    xx