Wedstrijd morgen (12-2)
Door: Jolien
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
11 Februari 2010 | Nederland, Utrecht
Dag lieverds,
Morgen om 19.30 uur spelen we tegen UVV/Sphynx in sporthal de Paperclip! Hoe willen jullie daar heen? Er zijn 3 opties:
- Fietsen; het is een aardig eindje, maar wel te doen denk ik.
- Met de auto, maar ik weet niet of en hoeveel auto's er beschikbaar zijn.
- Met de bus van 17.49 naar Vleuterwijde, en dan nog 8 minuten lopen.
Mijn voorkeur gaat uit naar fietsen. Wat denken jullie daarvan? We kunnen vantevoren eventueel bij mij eten (kunnen jullie m'n nieuwe huisje zien), rond een uurtje of 5. Laat maar weten wat jullie daarvan vinden.
x Jolien
- Fietsen; het is een aardig eindje, maar wel te doen denk ik.
- Met de auto, maar ik weet niet of en hoeveel auto's er beschikbaar zijn.
- Met de bus van 17.49 naar Vleuterwijde, en dan nog 8 minuten lopen.
x Jolien
11 Februari 2010 - 09:39
Saskia:
Ook mijn voorkeur gaat uit naar fietsen, bahalve als het (nog steeds) ijzel/ sneeuwresten is..
Eten bij Jolien is voor mij niet handig, aangezien ik dan heen en weer aan het fietsen ben. Bovendien ben ik overdag in Schiedam, dus wordt dat nog meer gehaast voor mij..
Als we gaan fietsen, kan ik jullie meeten bij de stoplichten aan het einde van de Vleutenseweg.
xx Sas -
11 Februari 2010 - 12:21
Carina:
Ik stem ook voor fietsen!
Samen eten komt me niet goed uit. Ik heb morgen een super lange en drukke dag.
Tot vanav! Xx, Ca -
11 Februari 2010 - 12:52
Eva:
Goed Bezig Jolien! Leuk dat je ons uitnodigd voor het eten, helaas kan ik er niet bij zijn. Ik moet werken tot 5 uur dus ga zelfstandig met de auto naar de sporthal. Ik zie jullie daar! XX -
11 Februari 2010 - 12:54
Marinka:
Hoi allemaal,
Ik stem ook voor fietsen, volgens mij is het vanaf centraal ongeveer een half uur. Moeten dan inderdaad alleen nog even een fijn meeting point afspreken.
Met die gladheid vind ik het risico om met de auto te gaan iets te groot (mijn blikkie is niet all risk verzekerd ;))
Jolien, ik vind het leuk om bij je te komen eten! Zal ik om 5 uur bij jou zijn?! Groetjes -
11 Februari 2010 - 15:28
Kirsten:
Ik vind fietsen ook prima! Helaas kan ik ook niet eten, dus ik zal net zo als Sas aan het einde van de Vleutenseweg staan.
Tot vanavond.
X -
11 Februari 2010 - 15:46
Anniek:
Ik heb niet zo'n voorkeur, maar ben het met saskia eens dat ik liever niet fiets als er nog sneeuw/ijzel ligt.
Ik eet ook niet mee, ik moet namelijk mijn koelkast leegeten voordat ik op vakantie ga :P
Trainze vanavond en tot morgen! -
11 Februari 2010 - 17:34
Inge:
Ik haak af voor het eten, want heb een vriendin op bezoek morgen. Ze gaat 's avonds ook mee, dus moet nog even kijken of we fietsen of de bus pakken. En ook moet ik even de route bekijken, want weet nog niet zeker of het voor mij handig is om langs de vleutenseweg te gaan.
Ik laat het jullie weten als ik mee fiets.
X en tot straks! -
12 Februari 2010 - 10:28
Dames,
hoe laat zullen we bij de majelle kerk aan de Vleutensweg afspreken? 6 uur? Of kan later ook nog?
Ik heb er zin in!
Tot vanav. Xx, Ca -
12 Februari 2010 - 10:41
Heleen:
Hee teamgenoten!
Hier even een klein berichtje uit Athene om jullie alvast, digitaal én telepathisch, héél hard aan te moedigen voor vanavond! Mep ze het veld af!
Met mij gaat het hier wel goed. Ik ben druk bezig met integreren en contacten leggen, maar ik mis mijn leventje in Nederland toch wel heel erg. But you know me; I'll manage! ;)
Ik denk aan jullie vanavond, maak er een mooie slachtpartij van!
Xx Heleen -
12 Februari 2010 - 11:00
Jolien:
Heleen, bedankt voor al je positieve energie! We zullen voor een mooie uitslag zorgen vanavond!
Laten we om 18.10 afspreken bij de Majellakerk. Tot vanavond!
x Jolien -
12 Februari 2010 - 11:01
Jolien:
Oja, voor de mensen die bij mij komen eten: om 17.00 staat de maaltijd klaar! -
12 Februari 2010 - 16:30
Inge:
Hey meiden,
Ik zie jullie in de sporthal, want ga met de bus.
Tot straks! X -
13 Februari 2010 - 11:07
Heleen:
Jaaaaaa 3-1 zie ik!!! Wat goed! :D Gefeliciteerd! En de eerste set was dus 25-8? Wow! Hou dit vast! xx! -
13 Februari 2010 - 13:30
Renée:
Sry, had dit verhaal blijkbaar gemist!
Helena!!!!
Ja 25-8 gekkenhuis!!!
En ik heb iemand in haar gezicht gesmashed! Had je bij moeten zijn :D
Je vindt vanzelf wel je plekje in Athene, give it some time en maak er dan een puinhoop van :P
26e nog even 4-0, dat lijkt me nou eens een mooie afsluiter!
Fijne wedstrijdvrije zatdag! xx