SUPERHEROS - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu SUPERHEROS - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

SUPERHEROS

Door: Maryam

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

21 Maart 2009 | Nederland, Utrecht

Ladies!

Na de domper van vanmiddag vind ik het tijd voor wat leuks: het feestje van komende week!

De ideeen over outfits vlogen al in de rondte: catwoman, mega mindy...
Gaan we iets met zn allen doen? En hoe en wat?

Verder zag ik dat Sphynx ook verloren heeft, wat ons nog steeds kansen biedt om 9e te worden. Maargoed, eerst maar een keer winnen ;)

Kussie

• 21 Maart 2009 - 17:18

Rienie:

Lieke en ik hebben switch een appeltaart beloofd als ze 4-0 zouden winnen. De laatste set was spannen, maar de appeltaart gaf de doorslag, aldus switch.
    Liek, dat wordt bakken voor ons he?
    xx
    ik denk nog ff na over het thema.
    en d5 heeft ook gewonnen. as wedstrijd thuis is belangrijkste wedstrijd, die moeten ze winnen en dan zijn ze gepromoveerd. Aanmoediging is dus gewenst! ook in eigenbelang...
    kuz

• 22 Maart 2009 - 14:59

Sanne:

HET KAN NOG STEEDS!!!

Meiden, we hebben inderdaad nog een klein kansje!!
    Nog steeds 5 punten onder sphynx, die donderdag tegen Switch moeten!!
    Ik zeg: NOG EEN APPELTAART VOOR SWITCH ALS ZE DON. MET 4-0 WINNEN!!! :D
    Als wij dan zaterdag wat puntjes pakken komen we weer dichterbij en de laatste wedstrijd is nog steeds tegen hun, dus kunnen we ze nog inmaken!!

Ik heb de moed weer een beetje gevonden;)

Verder heb ik ook erg veel zin in het feestje en ga ik denk ik als megamindy dus:)

kusje