Oefenwedstrijd
Door: Marinka
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
11 December 2009 | Nederland, Amsterdam
Ladies,
Bij deze wil ik jullie nog even helpen herinneren aan de oefenwedstrijd die a.s. maandag om 18.30 gespeeld zal worden tegen D5. Ik stel voor om onze zwarte dames 4/inspeel shirtjes aan te trekken, of is dit te snel na het inspelen van zaterdag (misschien kunnen ze wel 2x) Dan stralen we iig uit dat we een goed team zijn :) :) :P
Liefs! En tot morgen! xx
Liefs! En tot morgen! xx
11 December 2009 - 10:49
Renee:
Leuk!
Willen jullie ajb nog even reageren op het vorige bericht?
Heel veel tijd om ons op te geven is er niet, dus ik wil graag zsm weten wie er kan.
Dus zet het er ajb nog even op of laat het mij weten! Tot nu toe staan we met z'n 3-en int veld... net nie genoeg.
xx -
11 December 2009 - 15:50
Heleen:
Ik kan de 23e ook wel, geloof ik. En zal maandag mijn van zaterdag nog vers volgezwete shirt aandoen hoor :) We stinken ze het veld af! -
13 December 2009 - 15:55
Sans:
Leuk, oefenwedstrijd!! Ik kom zeker kijken!! Misschien niet de hele wedstrijd want moet ook nog fitnessen ergens... Ik hoop dat jullie net zo goed spelen als afgelopen zaterdag, dan maken we ze in:)!!
Kusje