16 oktober: oefenwedstrijd? - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu 16 oktober: oefenwedstrijd? - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

16 oktober: oefenwedstrijd?

Door: Louise

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

07 Oktober 2008 | Nederland, Utrecht

Lieve meisjes,

Ik kreeg net een krabbel van een oud teamgenootje van mij met het voorstel om op 16 oktober (volgende week donderdag) een oefenwedstrijd te spelen. Het lijkt mij een heel goed idee, omdat we die zaterdag ook geen gewone wedstrijd hebben!

We zouden daarvoor dan wel naar Wolfheze moeten, dat is 40 minuten met de trein. Ik moet nog even vragen hoe laat de oefenwedstrijd dan precies is, maar als iedereen alvast even doorgeeft of het uberhaubt een optie zou kunnen zijn, dan kan ik het doorgeven aan ze.

Kus

• 07 Oktober 2008 - 06:32

Maryam:

Ik kan helaas niet donderdag! Maar zou zeggen: vooral doen!

Ik ga vv Utrecht dames 4 ook nog even checken!

• 07 Oktober 2008 - 07:58

Tienelien:

Ik ben erbij dondardag als het door gaat

• 07 Oktober 2008 - 09:07

Eva:

Ik vind het een super goed plan, maar ik kan niet meedoen helaas.
    Die donderdag valt in mijn Herfstvakantie en dan ga ik naar Berlijn.

• 07 Oktober 2008 - 09:41

Renée:

Kan ook niet...
    Hm, wel jammer!
    Hebben we nog meer dingen lopen trouwens?

• 07 Oktober 2008 - 10:42

Lou:

Oke, tot zover hebben we een midden en een dia! Het zou trouwens al om half acht beginnen, dus dat is behoorlijk vroeg!

• 07 Oktober 2008 - 10:43

Wouter:

ik hoop heel erg dat de rest van het team wel kan!...ik niet in ieder geval, want ik moet trainen :(

Veel succes komende zaterdag overigens!

• 07 Oktober 2008 - 12:27

Sanne:

Kan het niet op woensdag?? Ik kan donderdag ook niet :(

BALEN!! Inderdaad zeker omdat we dan geen wedstrijd hebben zaterdag...

Kus

• 07 Oktober 2008 - 14:21

Marinka:

heu!
    Ik kan wel die donderdag, half 8 moet net lukken, als ik mn spullen meeneem naar stage..

Ik heb nog een belangrijke mededeling, ik kan niet meespelen zaterdag..Er zitten een paar hechtingen in mn rug, van die moedervlekken, mag pas na het weekend weer spelen...
    Maarrr...Bij wie moet ik afzeggen?? Sas is op vakantie, Wouter coacht niet, zal ik dion opbellen? Of bij wie anders?

Liefss

• 07 Oktober 2008 - 15:36

Donna:

Hee meiden! Leuk ik kan! X!

• 08 Oktober 2008 - 09:13

Lou:

Als het op woensdag kon had ik het wel op woensdag gepland, maar ze trainen nou eenmaal op donderdag. Het antwoord is dus nee. We zijn momenteel met 4, wie kan er nog meer?

x

• 08 Oktober 2008 - 09:23

Hanneke:

hoe laat moeten we dan weg met de trein? ik zou op zijn vroegst om 18.15 u op het station kunnen zijn. Waarschijnlijk kan ik ook met de auto (maar dan wel vanuit zeist) en dan ben ik zeker op tijd.

• 10 Oktober 2008 - 10:57

Saskia:

Ik kan wel!

xx

• 10 Oktober 2008 - 13:11

Lou:

Met de trein moeten we die van 18:37 richting Arnhem/Nijmegen hebben. In Ede-Wageningen vervolgens overstappen op de stoptrein van 19:06 en dan komen we om 19:11 in Wolfheze aan.

Dus Han, als je niet met de auto kan, zou je het alsnog kunnen redden. Maar met de auto ben je inderdaad zeker op tijd!

kus