zaaltje - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu zaaltje - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

zaaltje

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

20 Januari 2009 | Nederland, Utrecht

(Ik plaats t maar ff nog n keer hier, dan is t wat duidelijker:))

Als ik het goed begrijp hebben we maar een half team voor de oefenwedstrijd:
>Renee, Anne, Maryam, Sigrid, Sas

Maar we hebben het er gister met een paar over gehad, en vinden eigenlijk dat iedereen ff geld in moet leggen. Als je het namelijk met zn vijven moet betalen wordt het ineens veel duurder, en als je met 12 pers. allemaal inlegd is het 3 euro!! Mee eens??
Wil je dan ff 3 euro overmaken op 8026467 S.Sluijs, Oosterhout

Ik heb volgens mij van 1 of 2 mensen van vorige keer nog niet gehad (volgens mij sieg en nog iemand als ik t goed heb)
Zouden jullie dat er ff meteen bij willen overmaken?

Kus San

p.s. het gaat best oke met mn heup/bil/been!!

• 20 Januari 2009 - 15:25

Sigrid:

Prima!! Ik heb wel last van mijn knie dus het wordt wel wat minder duiken vrees ik: nog minder, JA nog minder!!

• 20 Januari 2009 - 16:20

Renée:

Zou goed kunnen dat ik de niet-betalende-jostie ben!
    ps. Arie, Anne en ik delen de middenpositie morgen.

• 20 Januari 2009 - 16:56

Maryam:

Ik maak t geld over!
    Morgen: genoeg middens, passer/lopers ook, we hebben een dia(Sieg of ik), een libero en misschien, afhankelijk of Sas beter is, ook een spellie. Anders heeft Sjeel aangeboden wel te willen spelverdelen...? Dames 3 kon verder niet en Anne S ook niet. Andere suggesties? Ymke dames 5? Ik heb mega haast nu, kan iemand haar vragen?

Kus!

• 20 Januari 2009 - 17:01

Maryam:

Heleen heb ik trouwens gevraagd als extra passer/loper ;) Ik fiets om kwart over 7 weg vanaf Ledig Erf, dus als er meer mee willen fietsen, dan weten jullie dat!
    xx

• 20 Januari 2009 - 19:22

Eva:

IK ben er ook gewoon bij morgen!! Tot dan!