Eten toverpot - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu Eten toverpot - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

Eten toverpot

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

17 September 2009 | Nederland, Utrecht

Hey meiden!

Ff weer een nieuw berichtje, want de berichtenreeks werd erg lang en onoverzichtelijk. Ik wil ook de nieuwe leden nog ff wijzen op deze briljante site;) Je hoeft dus niet voor relatief onbelangrijke dingen te mailen... (word een beetje gek van het gespam)

We kunnen wel bij mij eten zaterdag dan? Met hoeveel zijn we? Dan doe ik zaterdagochtend/middag wel ff boodschappies. Zal ook caroline en maryam ff contacten of ze mee willen eten.

Kus

• 17 September 2009 - 21:12

Carina:

Hoi allemaal,

lijkt me wel leuk om bij jou te eten! Er ben erbij:)

Laat me even weten als ik je kan helpen met boodschappen.

Grotejs!

• 18 September 2009 - 06:37

Jolien:

Ik bedacht me gisteren ineens dat ik dit weekend erg weinig tijd heb (allemaal afspraken, nog een concertje, etc.). En ik moet maandag van alles inleveren. Ik haak dus ook af voor 't eten en het feestje morgen. Hopelijk lukt 't binnenkort wel om gezellig samen te feesten!

x Jolien

• 18 September 2009 - 07:45

Renée:

Ik ben erbij!
    Super dat je al boodschapjes kan doen zeg, dat scheelt een hoop!

Tot morgen!

• 18 September 2009 - 09:38

Saskia:

San,

ik ben er dus ook niet bij met eten.

xx

• 18 September 2009 - 10:30

Heleen:

Ik eet wel mee, gezellig! :D Top inderdaad dat je boodschappen doet, nog even mijn specifieke eetgezeur: ik ben vegetarisch (vlees noch vis) en allergisch voor noten (zit ook in pesto)! Extra uitdaging ivm het menu dus, haha! (Om het positief te brengen ;))
    En Marinka beterschap, balen dat je zo ziek bent! :(

• 18 September 2009 - 11:49

Inge:

Hey meiden,
    Ik heb besloten ook af te haken voor het eten, zodat ik niet te laat de trein kan pakken richting mijn ouders. Volgende keer ben ik erbij, want het is wel een supergezellig plan!

• 18 September 2009 - 12:02

Marinka:

Hey meiden,
    Ja, vind het very irritant, ben niet echt ziek maar ben gewoon niet fit. Ik ben er wel bij morgen om aan te moedigen, en tactische tips te geven ;)

Hoe laat moet iedereen aanwezig zijn? Dan kan ik het doorgeven aan Caroline!

xxxx

• 18 September 2009 - 21:33

Anniek:

Hee,

Ik ben ook niet bij het eten of het feest. Moet tot 6 uur werken en ga zondag naar mn oom en tante. En moet maandag aantal dingen af hebben voor mn studie.
    Beetje veel redenen, maar ik ben er maandag gewoon weer bij!

Ben ook voor nog een keer met zn allen eten, is wel zo gezellig :)

xx