Reisschema vrij 4 december - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu Reisschema vrij 4 december - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

Reisschema vrij 4 december

Door: Jolien

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

03 December 2009 | Nederland, Utrecht

Hé allemaal,

Even over morgen: gaan er mensen met de auto? Laat 't me vanavond even weten. Als er geen (of niet genoeg) auto's zijn, stel ik voor om met de bus te gaan, namelijk:

19.27 uur bus 74 vanaf Utrecht C. Dan uitstappen bij halte De Sluis in Zeist, en dan zijn we om 19.50 in de sporthal.

Tot zo!

x Jolien

• 03 December 2009 - 22:11

Eva:

Mij maakt het niet zo veel uit...ik vind een keertje met de bus ook wel chill.

• 03 December 2009 - 22:16

Sanne S:

Meiden,

Ik haak voor t eerst(!) de wedstrijd morgen... Ik ga sinterklaas vieren bij mn ouders en ga morgen eerst ff een avondje chillen met mijn vriendinnetjes daar (das dan weer het iniminimini voordeel van geblesseerd zijn)! SUCCES! En ik zou t zeer op prijs stellen als iemand mij morgen een 4-0 winst uiteraard wil smsen;)!

Ik duim voor jullie! KUS

• 04 December 2009 - 00:44

Inge:

Jammer San dat je er niet bent, maar we zullen ons best doen.
    Wat betreft het vervoer vind ik de bus wel prima.
    X en tot morgen

• 04 December 2009 - 09:37

Renee:

Geniet lekker van je vrije avond San. Vind het al top dat je er zo vaak bij bent!

Gisteren is er toch al het eea over vervoer gesproken?
    Ik rijd met Floor mee, en er haakt nog iemand aan. (weet niet meer wie)

Tot vanavond!
    xx

• 04 December 2009 - 09:48

Carina:

Ik rij ook met Floor mee.

Xx,
    Ca

• 04 December 2009 - 10:06

Saskia:

Ik ga met de auto, vertrek van huis en met mij rijden Sanne D en Heleen mee.
    Er kan nog iemand mee, maar die moet dan wel even op de fiets naar Zuilen stappen.. Mensen die met mij mee rijden laat ik nog ff per sms weten hoe laat ik vertrek.. ga ik nu uitzoeken!

xx

• 04 December 2009 - 12:09

Jolien:

Ok, tot nu toe is het dus:

Auto Floor: Renée en Carina
    Auto Saskia: Heleen en Sanne D.
    Anniek gaat zelf met de auto
    Bus: Eva, Inge en Jolien

Ik heb Jur net ge-sms't wat hij wil en of er nog andere speelsters meegaan. Dus het kan zijn dat er nog mensen bijkomen in de auto's van Floor en Saskia (bij allebei max. 1).

Marinka, wat doe jij?

• 04 December 2009 - 12:47

Ja Marink,:

WAT DOE JE?! Duhh

• 04 December 2009 - 13:47

Eva:

Hey meiden! ik zie auto's; dus ik ga ook wel ff rijden! Zou ik dan om 19:30 op station zijn?? Marinka rijdt iig met mij mee, dan kunnen er nog twee bij in springen! Jolien? Inge? Tot vanavond(K)

• 04 December 2009 - 13:55

Floor:

Carina, Renée en ik vertrekken om 19.40 vanaf mijn huis. Natuurlijk kan er nog iemand meerijden. Bel me dan even voor de zekerheid (06-45616257)

• 04 December 2009 - 14:31

Renee:

Ja, Jur kan dus bij Floor of Sas aanhaken en dan zijn we compleet.
    Tenzij we nog invallers meenemen. Maar dat lijkt me totaal overbodig!

• 04 December 2009 - 15:12

Jolien:

Eva, je hoeft wat mij betreft niet langs het station. Ik ga met de bus, Jur ook. Inge, wat doe jij? Blijf jij ook bij de bus of niet?

Er gaan geen invallers mee.

Tot straks!

• 04 December 2009 - 15:49

Marink:

Wat doe ik?!?!!?! Dat is een raadsel :)

Nee, ik ga met eva mee...vanaf het station, want ik moet zo nog even in de stad een rugzak kopen :) xxx

• 04 December 2009 - 16:36

Inge:

Ik ga met de bus. Tot straks!