Pak-lijst
Door: Marinka
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
11 Juni 2009 | Nederland, Utrecht
Mensen!
Wat nemen we allemaal mee? En wat moeten we zoiezo niet vergeten?!!
Ik heb 2 citronella kaarsen gekocht!
En plastic bekertjes had ik nog liggen.
Verder dacht ik alvast aan:
- pyjama
- bikini
- grote handdoek
- slippers
- tandenborstel
- pleepapier!!
- drank?!
- eten voor zaterdag en of zondag?
- kleding om in te spelen
- Kleding om te dansen
- Zonnebril(len)
- ZONNEBRANDCREME!
Dit zijn vooral dingen die ik snel vergeet! Hebben jullie nog orginele ideeen?
Wat nemen we allemaal mee? En wat moeten we zoiezo niet vergeten?!!
Ik heb 2 citronella kaarsen gekocht!
En plastic bekertjes had ik nog liggen.
Verder dacht ik alvast aan:
- pyjama
- bikini
- grote handdoek
- slippers
- tandenborstel
- pleepapier!!
- drank?!
- eten voor zaterdag en of zondag?
- kleding om in te spelen
- Kleding om te dansen
- Zonnebril(len)
- ZONNEBRANDCREME!
Dit zijn vooral dingen die ik snel vergeet! Hebben jullie nog orginele ideeen?
11 Juni 2009 - 15:26
Renee:
Ik vind je een schatje met je citronella-kaarsjes :D xx
Dit is mijn lijstje:
Misschien heb je er wat aan? xx
Alcohol en non:
Ik ga met Wendy altijd aan de wodka ipv bier, maar drink bij de tent niet echt veel. (wel op het feest en op de velden)
Vergeet water niet:
hoe ga je je tanden poetsen bijv...
luchtbed:
(a 2 euro, wibra, handig voor op de velden om te crashen, weegt niks, geloof me dit is een mega-tip!)
camera
tent
laarzen (hier feest ik in)
hajraa-shirtje
geld (je kan er niet pinnen, dus be prepared)
kleine dagtas! (voor op het veld)
paracetamol
wc-papier!
snacks/ships (nachtvoer)
zaklamp
zonnebril/brand/bikini
paraplu/poncho
En the usual sport/feestkleding.
Hoop dat je hier iets aan hebt. Ik pak vanavond mijn tassie en heb er al helemaal zin in!
YeeeeeeeeeeeeeeeY
11 Juni 2009 - 16:35
Sanne:
Renee was dat smsje van jou dan:)? Over dat matje bij de aldi?? Want ben mijn tel. zaterdag kwijt geraakt dus had niemand zn nummers meer, en toen kreeg ik n nieuwe tel en stond dat smsje er ook niet meer in, dus kon ik niet meer terug smsen:)!! Ik heb nu een matje, maar misschien als ik morgen tijd heb ga ik nog wel voor de lichtere versie.
DUS ALS JULLIE JE NUMMER EVEN WILLEN SMSEN/MAILEN, graag:)!
Ik vind jullie paklijsten top! Heb er voor nu niks aan toe te voegen...
Tot morgen!! (of zaterdag)
Kusss
11 Juni 2009 - 17:17
Renée:
nul zes -14474244
Dat smsje was NIET van mij. Ookal kan ik er nu wel erg makkelijk met de eer vandoor gaan. x -
11 Juni 2009 - 21:00
Marinka:
Heey San,
Volgens mij had ik je gesmst, over dat bij de action de luchtbedden 1.29 euro waren. zo'n zwemding, prima voor paar nachtjes en indd relax om overdag op te crashen, daarom heb ik er ook maar meteen 3 gekocht;) In het kader van ruimte besparing in de auto :) Hahahahaha...
Tot morgen rond 18.15! Goed! Ik ga nog een fles rode wodka halen, als ik er aan denk morgen, dan redbull bij de aldi, kunnen we de hele nacht door:) Heb ook nog de mooie groene bloemetjesketting van teamweekend mee, in het kader van het thema ;)
Tot morgen of zaterdag!! Zinin!!!
PS: Hoeveel geld nemen jullie mee? Ik kom er maar niet uit... -
12 Juni 2009 - 11:50
Renee:
Goed, idee, die bloemenkrans!
Ik neem 50 euro mee ofzo. Op het station, waar we zaterdagavond doorheen lopen, is ook een pin-automaat, dus komt goed.
Neemt er iemand een bal mee? Ik had mijn bal toen meegenomen naar het park voor onze 1e p/d, maar ik geloof dattie nooit meer thuis is aangekomen :(
Maar heeft iemand een bal of moeten we er daar eentje terug jatten van Taurus? (dat sowieso!)
Tot vanavond! xx -
12 Juni 2009 - 13:20
Marinka:
Heeey! Ik en eva hebben beiden ballen! hahah xx