tellen - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu tellen - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

tellen

Door: Renee

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

10 April 2009 | Nederland, Utrecht

Ola chicas!

Nog iets over laatste thuisdag..
Ik moet weer tellen bij H3, maar dat heb ik vorige thuisdag ookal van iemand (dacht jantien?) over genomen. En mijn ouders komen 1 keer in het jaar kijken:) Dus zou graag met ze nog ff een biertje doen na onze wedstrijd... kan iemand het over nemen??

Kus

• 10 April 2009 - 11:51

Renee:

Leuk berichtje, maar het komt NIET van mij.

(Misschien handig om je naam even aan te passen als je post:D)

Dus voor diegene die dit schrijft. Ik wil ook niet tellen. Heb ik ook al genoeg gedaan (ook voor Jantien, vandaar dat het lijkt alsof het mijn berichtje is ;)) Misschien kan zij wel tellen als ze niet hoeft te spelen. Verwacht ook vrienden met wie ik na de wedstrijd een biertje wil drinken. Sorry. Hopelijk kan je het nog regelen of wil iemand uit een ander team des noods. Succes! kuz, de enige echt Renee.

• 10 April 2009 - 12:21

Jantien:

Hier Jantien, Ik snap niet zoveel van Fieke haar indelingen (vorig jaar hield ze bij wie voor wie telde en dan hoefde je niet nog een keer), maar ik moet weer meespelen met D3 dus kan het helaas niet overnemen. Als degene die moet tellen kan ruilen met iemand die om 11:00 moet dan wil ik die wel overnemen. Dan heb ik ook weer geteld dit jaar. Het is een beetje omslachtig, maar als er niemand is die kan tellen, dan wil ik wel om 11:00 tellen.

Hele fijne paasdagen, ik ga nu ff lekker in de zon zitten. Tot woensdag.

• 11 April 2009 - 09:43

Hanneke:

ik ben er de hele dag niet, dus hoop dat iemand je kan helpen!

• 11 April 2009 - 16:53

San:

ik was het dus... iemand anders??

kus

• 11 April 2009 - 18:36

Lieke:

Ik speel ook mee met D3 dus tellen gaat niet lukken helaas..
    Tot woensdag iig!

• 11 April 2009 - 22:42

Maryam:

San, anders probeer je eerst met iemand te ruilen die om 11u moet tellen, dan wilde Jantien wel...!

• 14 April 2009 - 09:31

San :

Ja doe ik dat!

• 14 April 2009 - 14:12

San:

Heb geruild met Jan Maarten. Jantien zou jij dan voor mij om elf uur bij D10. Als het niet kan doe ik het wel gewoon hoor. Maar dacht, omdat jij nog niet geteld had;)

Kus