Treinen naar Enschede vrijdag! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu Treinen naar Enschede vrijdag! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

Treinen naar Enschede vrijdag!

Door: Maryammeke

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

11 September 2008 | Nederland, Utrecht

Ha meiden!

Wie gaan er morgen allemaal met de trein en hoe laat?
Zullen we dan met zn allen reizen? Voor mij is rond een uur of 6 vertrekken prima, maar ik weet niet tot hoe laat er mensen moeten werken...

Roept u maar!

Heb dr zin in :)

• 11 September 2008 - 11:07

Sassefras:

Ik trein mee! voor mij maakt de tijd ook niet heel erg veel uit, laat maar horen hoe laat ik opt station moet zijn!

x

• 11 September 2008 - 15:11

Tienelien:

Ik ga pas zeterdag. Maar hebben we al een idee wat we aan gaan doen tijdens het toernooi. Ik weet namelijk niet of ik een toernooi shirt krijg. Ik neem voor de zekerheid wel een roze shirtje mee :) Denk dat dat de kleur is.

XXX

• 11 September 2008 - 15:43

Anne:

Ik trein ook mee, Marinka ook. Die is wel wat later, volgens mij wilden wij rond een uur of 19u vertrekken?

• 11 September 2008 - 18:20

Donna:

Hallo allemaal!
    Ik ga zaterdagochtend met de auto naar Enschede! Wie nog meer? Ik heb met Jantien afgesproken om kwart voor 9 bij Olympus, heb nog 3 plekken over, dus laat even weten of je mee wilt rijden!!

Bytheway, wie legt mij uit hoe ik een nieuw bericht plaats??

X!

• 11 September 2008 - 18:55

Maryammeke:

Om 19u vertrekken vind ik ook goed en Sas vast ook... Ik kijk morgen wel even hoe laat en waar!

• 11 September 2008 - 19:46

Soulplanet:

jaaa, Donna! Ik wil heel graag meerijden! Kwart voor 9 bij Olympos, ik zal er zijn.

xx

• 12 September 2008 - 06:18

Sas:

Dames,

vergeet niet om 'n strippenkaart mee te nemen voor morgen/zondag!

xxSas

• 12 September 2008 - 07:09

Maryammeke:

Meiden, om 18:50u vertrekt er een trein richting Enschede.
    Zullen we om 18:40u afspreken bij het trefpunt?
    Anders wordt het een trein later om 19:20u. Wat doen we?

Kus!

• 12 September 2008 - 12:34

Sas:

Ik ben ook voor de trein van 18.50! 18.40 sta ik opt trefpunt

Laat me weten als het toch 19.20 wordt.
    x