Teamweekend! - Reisverslag uit Yaoundé, Kameroen van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu Teamweekend! - Reisverslag uit Yaoundé, Kameroen van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

Teamweekend!

Door: Jolien

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

03 November 2009 | Kameroen, Yaoundé

Hello ladies, Texel en Jur,

20/21/22 november is ons teamweekend! Het is in het huisje van Ton Poot in Scheveningen (Frankenslag 154 Den Haag). Voor het weekend hebben we de volgende planning in gedachten:

Vrijdag:
Aan het eind van de middag vertrekt er in ieder geval 1 auto (met boodschappen) naar het huisje om daar alvast te gaan koken. De rest komt later. Als iedereen er is, eten, en daarna een geweldige activiteit om elkaar wat beter te leren kennen ;-). En dan niet teveel drinken, op tijd naar bed, om zaterdag te gaan winnen!

Zaterdag:
- Eva, Marinka en Sanne S. vertrekken rond 9.30 uur naar Olympos, de rest volgt om 10.30. Dan gaan we dus de tegenstander overrompelen met ons goede spel en teamspirit (die we de vrijdagavond ervoor hebben opgebouwd)!
- Rond 15.30/16.00 vertrekken we weer naar Scheveningen, 1 auto gaat wat later om Texel en Jur mee te nemen.
- Onderweg doen we ergens boodschappen en gaan we lekker koken. En als dit onze eerste gewonnen wedstrijd wordt, bakken Texel en Jur pannenkoeken! Jeej!
- Na het eten houden we een heuze pokeravond onder leiding van Eva, en daarna gaan we lekker dansen in de Crazy Pianos (open vanaf 23.00).

Zondag:
Slapen we eerst heerlijk uit, maken we een stevig ontbijtje voor alle brakke mensen onder ons en kunnen we ons de rest van de dag vermaken met spelletjes (neem je favoriete spelletje mee!), een filmpje, een strandwandeling.

En dan nu de kosten: ik wil iedereen vragen 45 euro over te maken naar mijn rekening (147702240 J. Scholten te Utrecht). Dit zijn de kosten voor het huisje en een voorschot op de boodschappen (dit geldt niet voor Sanne D., die blijft 1 nachtje en betaalt 21,00 euro).

Dan het vervoer: we hebben in ieder geval 3 auto's nodig. Eva neemt in ieder geval haar auto mee. Wie wil er nog meer zijn of haar auto ter beschikking stellen?

Dan nog twee laatste dingen: er is een mogelijkheid om lakens te huren. Dit moet ik uiterlijk a.s. vrijdag doorgeven. Het kost 4 euro per persoon. Als je hiervan gebruik wil maken, wil je dat dan uiterlijk donderdag 5 november aan mij doorgeven?
Verder krijgen jullie één dezer dagen een vragenlijst die jullie moeten invullen.

Wij hebben er zin in!

Kusje,
Eva en Jolien

• 03 November 2009 - 10:49

Saskia:

dag allen,

Ook ik heb een auto (waarin max. 3 mensen met mij meekunnen) beschikbaar. Ik moet nog even kijken hoe laat ik op de vrijdag kan vertrekken.
    Op de zondag wil ik in de loop van de middag (uur of 3 uiterlijk) weer richting Utrecht vertrekken.

xx Sas

• 03 November 2009 - 10:53

Jolien:

Sas, relaxt dat jij je auto mee wil nemen. Nog even een toevoeging aan bovenstaand verhaal: we hebben het huisje tot 18.00 zondag.

• 03 November 2009 - 13:27

Marinka:

Whoooh dit klinkt goed! Ik heb net bij de kringloopwinkel een super flauw spelletje gekocht, namelijk vang de vlieg, en neem mijn regenwormen mee :) Komt goed dus!

• 03 November 2009 - 15:54

Heleen:

Klinkt goed allemaal, goed bezig! Doe mij die lakens trouwens maar hoor, want anders moet je zelf een slaapzak meenemen oid?
    Nog lekker getraind gisteren trouwens? Muse was helemaal fantastisch, heb flink staan springen dus mijn sprongkracht is verdrievoudigd ;)
    Tot donderdag!
    Xx

• 03 November 2009 - 20:07

Sanne (die Manke):

TOP! Heb er zin an! Moet wel zeggen dat ik al 2 keer int huisje ben geweest, maar goed, prima vertoeven, én, ik weet de weg onderhand;). We kunnen trouwes nog steeds wel vanaf daar in denhaag stappen hoor, mochten we dat willen. Is makkelijk te bereiken met de tram en terug met de taxi. Crazy Piano's is geloof ik wel wat lastiger te bereiken vanaf daar, maja, dat moet ook wel lukken.
    Ik neem wel iets van eigen lakens/slaapzak mee, vertrouw niet op de lakens van ton poot;).
    Als het echt moet kan ik misschieb wel een auto regelen, maar dan moet ik daar don.avond voor naar brabant, en tis maar n kleintje, niet heel handig.

Dusss, dat was t wel weer geloof ik:)

Kusss

• 03 November 2009 - 22:21

Anniek:

Hee, ik ga zelf ook wel slepen met een slaapzak. Heb zo'n hele kleine van een kilo ofzo..
    Ik heb hier trouwens een heuse pokerkoker staan, met een (mini)kleed en 100 fiches. Meenemen? of is alles al geregeld voor de pokeravond?
    Jullie moeten het me wel leren hoor! Ik kan dat namelijk helemaal niet.
    Verder heb ik er al zin in!

xx

• 04 November 2009 - 09:05

Renée:

Ik neem ook mijn 1kg-slaapzakje mee :)
    Geld is overgemaakt!
    Tot snel, xx

• 04 November 2009 - 14:28

Heleen:

Ohja, zo'n slaapenvelop heb ik trouwens ook. Laat die lakens maar dan, neem ik mijn eigen ding ook wel mee. (Meeloper als ik ben)