Spuyttoernooi 23 Januari Amsterdam - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu Spuyttoernooi 23 Januari Amsterdam - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

Spuyttoernooi 23 Januari Amsterdam

Door: Renee

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

08 December 2009 | Nederland, Amsterdam

Lief team,

Wat vinden jullie ervan om een keer als gastteam mee te doen aan een toernooi?

Spuyt, een Amsterdamse volleybalvereniging organiseerd zaterdag 23 januari een toernooi, met aansluitend een feest!
(wij hebben de vrijdag 22e wedstrijd)

Misschien is het eens leuk om aan een toernooi mee te doen dat niet door Protos wordt georganiseerd maar door een andere club?

Graag inventariseer ik wie hier voor open staat. Het lijkt me leuk als we sort-of-compleet kunnen zijn. Tis dan weer begin 2e deel van het seizoen dus extra oefening kan geen kwaad toch?

Ik hoop dat iedereen snel kan reageren. Mochten we niet compleet kunnen, dan kan ik proberen andere mensen erbij te regelen...

WHO IS IN??

• 08 December 2009 - 15:24

Anniek:

I'm in! :D

Lijkt me leuk :D

• 09 December 2009 - 06:03

Eva:

Ik ben voor! Hoe meer volleybal hoe beter!:)

• 09 December 2009 - 10:26

Jolien:

Lijkt me wel leuk, maar ik zeg bij deze nog niet toe. Ik heb het die periode waarschijnlijk erg druk (stage afsluiten, papers schrijven, naschokken van de verhuizing :-)). Dus ga er maar niet vanuit dat ik meega, en als tegen die tijd blijkt dat ik toch wat tijd over heb, kan ik altijd nog aanhaken, toch?

• 09 December 2009 - 14:54

Saskia:

Ik ben er dan niet bij! Verjaardag van een vriendinnetje!
    Check dus eerst even of Inge er bij kan zijn als je een fatsoenlijke spellie wilt hebben;)

• 11 December 2009 - 11:44

Carina:

Heeee,

ik ben erbij:).

XX

• 12 December 2009 - 17:33

Inge:

Hey meiden,
    Ik moet eerlijk zeggen dat het mij niet heel goed uikomt aangezien het in het weekend voor mijn tentamens is. Als er voor de rest wel een fatsoenlijk team is zal ik er wel zijn hoor, maar als het ook veel spelen is met meespelers, dan heb ik het liever niet.
    Hoor het wel. X

• 14 December 2009 - 12:53

Floor:

Ha Renée,

Sorry voor de late reactie. Ik weet niet zeker of ik dan kan, maar het lijkt er vooralsnog op van wel. Enige spelbreker kan nog worden mijn kapotte schouder...

x