Foto's teamweekend
Door: Jolien
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
30 November 2009 | Nederland, Utrecht
Hé teamies!
Ik heb mijn foto's van het teamweekend online gezet op mijn account van Photobucket (ik heb nog geprobeerd een team-account aan te maken bij Photobucket en Picasa, maar dat moest dan via mijn e-mailadres, en dat leek me niet zo handig). Dit is de link:
Ze staan in het album 'Scheveningen november 2009). Je kunt het album links op de pagina vinden onder 'Albums'. Veel plezier!
x Jolien
x Jolien
30 November 2009 - 15:24
Marinka:
wat een verschrikkelijke foto's allemaal :P -
30 November 2009 - 22:51
Anniek:
Oooh, heel naar :P
Wie heeft de uitgaansfoto's?
01 December 2009 - 10:00
Eva:
Whooow....wat een verschikkelijke foto's!!! -
01 December 2009 - 10:00
Eva:
Hahaha...zelfde reactie als marinka zie ik;) -
01 December 2009 - 10:21
Jolien:
Haha, ja, 't is erg charmant allemaal. Ben benieuwd naar de foto's in de Crazy Pianos! -
01 December 2009 - 10:29
Saskia:
afgruwelijk! kannie anders zeggen! -
01 December 2009 - 10:47
Heleen:
Afgrijselijk! Waaaaaaah! -
01 December 2009 - 13:26
Sanne S:
Hahahaha briljant! Ik was even vergeten dat ik zo'n lelijk ding boven mn oog had...:D. Wie heeft fotos gemaakt van het stappen??
Kusje -
01 December 2009 - 17:49
Marinka:
Ik heb wel een paar foto's van het stappen, maar niet zo veel, zet ze er vanavond op, op deze site dan maar. xxx -
02 December 2009 - 23:53
Renee: