Inspeelshirts volume 2 & verjaardagen - Reisverslag uit Basse-Terre, Guadeloupe van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu Inspeelshirts volume 2 & verjaardagen - Reisverslag uit Basse-Terre, Guadeloupe van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

Inspeelshirts volume 2 & verjaardagen

Door: Heleen

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

29 September 2009 | Guadeloupe, Basse-Terre

Hoihoi!
Ik gooi er nog een reisverslag tegenaan, hartstikke leuk!
Het gaat weer even over de inspeelshirts; van de meesten heb ik nu doorgekregen welke maat gewenst is, van Floor, Marinka, en Sanne nog niet. Ik wilde de shirts morgen gaan kopen en naar de drukker brengen, dus als jullie voor die tijd jullie maat zouden willen doorgeven: graag! Anders moet ik gaan gokken en dat gaat nooit goed komen! ;)

Tot nu toe:

Kirsten M
Floor ???
Sanne ???

* was dit al zeker?

Wijzigingen kunnen dus ook nog voor morgen worden doorgegeven, dan zal ik een laatste keer op de site kijken.

Verder qua verjaardagen, hier een overzicht:

27/10 Sanne
29/06 Anniek
(22/07 Inge)
(29/07 Saskia)
(15/08 Kirsten)

Alleen Floor ontbreekt nog, die stond ook nog niet op smoelenboek, dus Floor, je mag jezelf een mooie dag geven.
Verder heb ik van Inge, Saskia en Kirsten ook hun halve verjaardagen erbij gezet, aangezien dat misschien makkelijker is met vieren, dan wanneer er drie verjaadagen in de zomervakantie vallen. Maar jullie mogen natuurlijk zelf zeggen hoe het feest gevierd moet worden, ik weet niet hoe sterk de binding met verjaardagen precies is! Maar ik dacht, ik zet het er maar bij, dan mogen jullie het zelf zeggen :)

Dat was het voor nu!

• 29 September 2009 - 08:50

Eva:

Goed Bezig Heleen!

• 29 September 2009 - 08:58

Saskia:

haha, ik ben zeker voor die halve verjaardag, dat scheelt een hoop bijna misgaan aan het einde van het seizoen:)
    En het is natuurlijk geweldig om voor de verandering eens niet in de zomer jarig te zijn..

• 29 September 2009 - 09:22

Anniek:

Idd, goed bezig heleen!

Alleen, ik heb maat L van de shirtjes, niet XL.

En ik ga zo even afspraak maken met de fysio, zodat ik helemaal klaar ben voor vrijdag ;)

• 29 September 2009 - 10:45

Renee:

Chicas!
    (Floor was afgelopen donderdag jarig, dus 24/9.)
    Wat we vorig jaar gedaan hebben (en wel handig was), was dat de diegene die net jarig was geweest, een kado kocht voor de volgende!
    Bedrag nog af te spreken?
    (vorige x was het 25 euro)
    Op volgorde:

04/07 Texel

(22/07 Inge)
    (29/07 Saskia)
    (15/08 Kirsten)

Wat doen de zomerjarige? Op Hajraa of 0,5 verjaardag?
    En wat doen we met de trainers? Misschien een beetje raar om hun in dit systeempje mee te laten draaien toch? We kunnen ff vragen hoe ze erover denken.
    En de laatste die jarig is (Anniek of Texel of Kirsten), moet nog even een kadootje halen voor Floor :) Maar wie dat wordt, is dus afhankelijk van bovenstaand verwarrend verhaal!

Nu ga ik jullie mailen over het teamweekend.

xx
    ps. Heleen: idd graag L voor mij, dank!

• 29 September 2009 - 12:12

Marinka:

hey Heleen! jij bent echt goed bezig! ik ben voor het systeem van voor de volgende een cadeau kopen!

Ik heb maat XL van shirtje :)

Ik ga nu ff het reisschema voor vrijdag maken, jullie horen nog van mij! xx

• 29 September 2009 - 15:20

Inge:

Mooi overzichtjes Heleen! Ik vind het prima om voor de verandering ook eens in de winter jarig te zijn, is weer es wat anders.. Cadeautjes koopsysteem lijkt me ook wel makkelijk, scheelt een hoop gedoe gedurende het jaar.
    Tot donderdag

• 30 September 2009 - 08:03

Heleen:

Oke, heb Anniek in L veranderd en voor Marinka XL genoteerd. Floor schat ik bij dezen op XL, Sanne krijgt een M van me!

• 30 September 2009 - 10:55

Heleen:

Kleine tegenvaller mbt de shirts: de M'etjes waren uitverkocht bij de Perry. Ik heb ze laten bestellen, ze zouden begin volgende week binnenkomen. Wordt vervolgd dus!

• 30 September 2009 - 12:48

Floor:

Tjemig,

Er gaat hier een wereld voor me open. Heb ik nog meer verzaakt?!?

Heleen, ik zou graag een XL inspeelshirt hebben (als het tenminste om de shirts gaat die we laatst voor het trainen hebben doorgepast). En ik ben geboren op 25 september.

Wat is de beste oplossing voor een wedstrijdshirt voor vrijdag?

x

• 30 September 2009 - 13:25

Marinka:

Probeer op donderdag iets eerder bij de training te komen, dan worden ze uitgedeeld, als je nog niet besteld hebt, heeft Wobbe er vast wel 1 over, dus komt het ook wel goed!
    Anders kunnen we altijd nog wat regelen op vrijdag!

• 30 September 2009 - 15:00

Anniek:

Jeeeeej!
    Met zn allen nummers kiezen! :D

Maaaar, misschien is het handig dat er even een lijstje komt met de nummers die er al binnen het team zijn, want ik weet niet wie welk nummer heeft bijvoorbeeld.

• 30 September 2009 - 15:40

Inge:

Ik wil nummer 5! :P
    Die heeft nog niemand toch of zijn er meer liefhebbers voor nr. 5?:(

• 30 September 2009 - 20:45

Sanne:

- Toppie!! Ik ben idd voor dat verjaardagssysteem!

- Ik wil van inspeelshirt graag maat L, aangezien ze super strak zijn..

- Mijn rugnummer is 15. Helaas heb ik gister al mijn wedstrijdshirt aan jantien uitgeleend voor D3.
    Zij spelen op zaterdag, dus Floor,je zou m aankunnen als je m dan daarna meteen wast en zat. ochtend met Jantien iets afspreekt over uitwisselen?? Het is trouwens een S.

- IK EET GRAAG MEE VRIJDAG!!!

Heb er zin an, ik ga zorgen dat ik dan wel weer stem heb;)

Kusje

• 30 September 2009 - 20:47

Sanne:

ow, zie net dat ik al gebombardeerd ben tot M:) nou als het nog kan graag een L en anders moet ik t maar met een strakkere doen...

Kusje

• 01 Oktober 2009 - 08:46

Jolien:

Ik had m'n oude wedstrijdshirt in eerste instantie beloofd aan Arianne, maar die krijgt ook een nieuw shirt, dus Floor, je mag mijn oude shirt wel lenen (maat L). Ik neem 'm sowieso wel mee vrijdag, voor het geval dat.

x Jolien

• 01 Oktober 2009 - 14:11

Heleen:

Geen probleem Sanne, kon de M'etjes toch nog niet kopen. Zal er achter aan gaan!

• 02 Oktober 2009 - 12:16

Marinka:

We eten met zn 6en bij mij vanavond, misschien zelfs met 7 als inge (d6) ook nog komt..gezellig! Tot vanavond, ik woon op europaplein nummer 674, dats de 21 verdieping, hoop niet dat jullie last hebben van hoogtevrees! xxx