Belangrijke inside info INTROKAMP!! ;)
Door: sannie
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
10 September 2008 | Nederland, Utrecht
Heeey meissies!!
Goed nieuws; jullie hebben de prijs gewonnen voor als eerste acht mensen!! WOEHOEE!! Ik ben trots op jullie, volgens mij is dit een doorbraak voor D4:)!!
Ik zal zorgen dat jullie een leuke prijs krijgen dit weekend!
Ik wil jullie echter ook nog ff om een gunst vragen. We hebben net een aantal bedden tekort. Er zullen dus een paar mensen op matjes moeten slapen. Zouden jullie zo lief willen zijn om allemaal een matje en een slaapzak mee te nemen naar t kamp??
DIT BETEKENT NIET DAT JE ER ZELF OP HOEFT TE SLAPEN!!
Maar ik heb natuurlijk geen twaalf matjes thuis liggen;) en ze moeten ergens vandaan komen.
Jullie zouden ons een hoop stress besparen!
(er volgen dan natuurlijk ook nog wat gratis biertjes;)!)
Dikke kus en tot vrijdag!!
Ik zal zorgen dat jullie een leuke prijs krijgen dit weekend!
DIT BETEKENT NIET DAT JE ER ZELF OP HOEFT TE SLAPEN!!
Jullie zouden ons een hoop stress besparen!
(er volgen dan natuurlijk ook nog wat gratis biertjes;)!)
Dikke kus en tot vrijdag!!
10 September 2008 - 20:02
Hanneke:
wauw, wat is d4 goed bezig!
Ik ben pas zaterdagmiddag op het toernooi, dus zal de eerste wedstrijden helaas missen (ivm verjaardag van mijn vriend vrijdagavond en familie die blijft slapen). Tot zaterdag!!!
10 September 2008 - 20:39
Donna:
Dames 4 woehoee!!!
Lekker dan! Ik zal een matje meenemen en een slaapzak. Ik kom trouwens met de auto vanaf mijn ouders zaterdagochtend. Zondag rij ik wel langs utrecht zodat er mensen mee kunnen rijden! -
10 September 2008 - 21:40
Eva:
Je weet wat ze zeggen over een goed begin he:)!?!
Ik kom ook zaterdagochtend vanaf mijn ouders....die lekker dicht bij Enschede wonen overigens. Dan zou ik gelijk wel ff kijken of ik daar een mapje kan mee pikken! Tot zaterdag! -
11 September 2008 - 08:40
Sas:
Way to go!! wij zijn goed!
Ik heb ook nog wel een matje wat ik meeneem, san!
11 September 2008 - 15:42
Anne:
Ik dus ook (had al gemaild) en ben er gewoon vanaf morgenavond. D4 is echt goed bezig idd ;)