Teamtaken
Door: Sassefras
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
11 September 2008 | Nederland, Utrecht
Dames :D!!
Ik heb een verdeling gemaakt van de teamtaken.
Een aantal zijn overgenomen van vorig jaar, een aantal zijn nieuw.
In principe ben jij over jou taak aanspreekpunt, maar je kan ook altijd bij mij terecht voor vragen, opmerkingen of wat dan ook (daar ben ik aanvoerder voor tenslotte)
Mocht je nog een andere taak hebben waar ik niet aan heb gedacht, laat het weten, er zou nog het een en ander geschoven kunnen worden.
Ben je het niet eens met de taak die ik je heb gegeven laat het ook weten, er valt vast iets te wisselen met iemand.
En dan.... de taken:
- Aanvoerder (algemeen aanspreekpunt): Saskia
- Pot: Renée
- Auto's regelen en benzinekosten bijhouden: Hanneke
- Teamtruien/shirts (viertje laten zetten op de nieuwe truien) en misschien iets van een shirtje voor later in het jaar..: Jantien
- Teamweekend/uitjes: Donna & Maryam
- Route en tijd/plek om te verzamelen voor uitwedstrijden: Sigrid
- Ballen (schema maken wie ze meeneemt, -houdt rekening met werkenden die direct uit werk doorgaan naar training-): Anne
- Cadeautjes voor jarigen: Louise/Lieke & Marinka
- Thuisdag voorbereiding: Sanne & Eva
Dat was het dames! Mocht je vragen hebben over jou taak, laat et weten!
xxSas
Ik heb een verdeling gemaakt van de teamtaken.
Een aantal zijn overgenomen van vorig jaar, een aantal zijn nieuw.
En dan.... de taken:
- Aanvoerder (algemeen aanspreekpunt): Saskia
- Pot: Renée
- Auto's regelen en benzinekosten bijhouden: Hanneke
- Teamweekend/uitjes: Donna & Maryam
- Route en tijd/plek om te verzamelen voor uitwedstrijden: Sigrid
- Cadeautjes voor jarigen: Louise/Lieke & Marinka
- Thuisdag voorbereiding: Sanne & Eva
Dat was het dames! Mocht je vragen hebben over jou taak, laat et weten!
xxSas
11 September 2008 - 15:45
Anne:
Wie zijn de werkenden allemaal? -
11 September 2008 - 15:45
Anne Deel 2:
Oh en ik bedenk nu dat ik trouwens ontheffing had aangevraagd omdat ik al scheidsrechter ben..? -
11 September 2008 - 18:20
Donna:
Komt helemaal goed! -
11 September 2008 - 18:36
Sas:
Daarom had ik jou ook de ballen gegeven An. Das de kleinste taak. Lijstje maken eerste half jaar, lijstje 2e half jaar, klaar... -
14 September 2008 - 15:53
Anne: