Zaterdag naar Doorn - Reisverslag uit Zaandijk, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu Zaterdag naar Doorn - Reisverslag uit Zaandijk, Nederland van Onze mascottes! van Oranje - WaarBenJij.nu

Zaterdag naar Doorn

Door: Saskia

Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!

10 November 2009 | Nederland, Zaandijk

Hai allemaal!

Zaterdag is het weer zover! Dan mogen we weer een potje volleyballen en dit keer in het altijd mooie Doorn. Met de bus doe je er ruim een uur over dus mijn voorstel is om met de auto te gaan.
ik heb mijn auto beschikbaar, Floor ook. Maar 2 auto's is te weinig om met z'n allen per auto naar Doorn af te reizen. Is er nog iemand anders die een auto kan regelen voor zaterdag?

ik hoor het graag asap!

• 10 November 2009 - 07:54

Marinka:

hey allen! Ik ga niet mee as zaterdag! Heb veel te doen voor scriptie, en wil nog es naar mn ouders om vriendjes en vriendinnetjes daar te zien. En het is zo'n tijd midden op de dag, beetje zonde. Hoop dat jullie dat begrijpen, betekent dus al 1 minder met de auto! Xxx

• 10 November 2009 - 08:42

Renee:

Hi meiden, ik ga ook niet mee zaterdag. Ik mail nog. xx

• 10 November 2009 - 10:31

Carina:

Helaas kan ik geen auto regelen, maar ik ga wel mee;)!

Zullen we donderdag trouwens nog iets leuks doen omdat we niet kunnen trainen? Bv samen koken of zoiets? Bij mij?
    Ik hoor het wel.

kus

• 10 November 2009 - 11:37

Hé Sas,

Je was me voor ;-). Met het OV is inderdaad niet erg handig, maar als het nodig is, wil ik me wel opofferen om met de bus te gaan (heb weekend-OV). Ik heb trouwens geen auto beschikbaar.

Ik ga donderdag dus wel volleyballen, dus ik ben gewoon op Olympos donderdag en kan dus niet mee eten. Jullie kunnen mij en m'n huisgenoten natuurlijk ook komen aanmoedigen. Ben benieuwd wat we ervan gaan bakken...

• 10 November 2009 - 19:39

Inge:

Hey meiden,

Ik heb zoals gebruikelijk geen auto tot mijn beschikking, maar vind het ook geen probleem om met het ov te gaan, want heb toch een weekend-ov.
    Donderdag ga ik niet redden, want ik heb een weekje vakantie ingepland, dus ga me lekker laten verwennen bij mijn ouders:).
    Veel plezier donderdag als jullie nog wat gezelligs gaan doen!

• 11 November 2009 - 10:58

Saskia:

willen de mensen die met anniek mee rijden dit ook op tijd laten weten!!

• 11 November 2009 - 12:17

Sans:

Ik ga ook niet mee zaterdag. Moet coachen, en aangezien ik toch weinig toe te voegen heb op de bank:) vind ik dat iets nuttiger als jullie dat oke vinden.

• 11 November 2009 - 16:35

Heleen:

Ik ben er wel zaterdag! Moet eigenlijk wel direct naar de wedstrijd weg, aangezien er een concert van Muse op de agenda staat, en wel in Rotjeknor. Mochten de autorijders willen blijven hangen, dan pak ik natuurlijk gewoon de bus. Ook de heenweg zou ik evt. met bus kunnen, ben de trotse bezitter van een weekendOV.
    Morgen iets leuks doen gaat helaas niet lukken, heb al een pannekoekenfeest staan (ook leuk)!

• 11 November 2009 - 21:27

Sanne:

Ik heb trouwes wel het plan om zaterdag met H5 te gaan stappen, dus als er mensen van D4 aanhaken zou dat zeker heel gezellig zijn!!!!(zegt het voort voor degene die dit niet lezen)

• 12 November 2009 - 23:06

Anniek:

Hee, ik ga zaterdag weer gewoon zelf vanaf Wageningen. Ik moet na de wedstrijd ook meteen weg, omdat ik om half 8 mee moet doen met Dames 3, die in Bergschenhoek spelen. Dan weten jullie dat.

Tot zaterdag allemaal!

xx

• 13 November 2009 - 12:14

Inge:

Hey meiden,

Hoeveel extra speelsters hebben wij mee zaterdag?
    Na al deze mensen die er niet bij zijn zaterdag, denk ik namelijk dat we misschien zelfs in twee auto's passen als Anniek zelf rijdt. Maar dan moeten we niet te veel meespelers mee hebben natuurlijk...

• 13 November 2009 - 16:02

Jolien:

Texel moet tegelijk met ons spelen, dus alleen Jur rijdt mee. Sanne D., ga jij vanuit Utrecht, of rij je met Anniek mee? Als dat zo is, zijn we met 8 man (exclusief extra speelsters, heb net Jur ge-smst daarover).

Dus: als er maar één extra iemand mee gaat, en Sanne D. met Anniek mee rijdt, dan kan het misschien met 2 auto's, anders moet er toch iemand met het openbaar vervoer.

Ik zal zo even het schema opzoeken.

• 13 November 2009 - 16:08

Jolien:

Reisschema, voor als dat nodig is:

13.32 trein naar Driebergen-Zeist (spoor 4b)

13.49 bus 56 richting Wijk bij Duurstede

14.03 komt de bus aan bij halte De Wijngaard in Doorn, vanaf daar is het nog 10 minuten lopen.

• 13 November 2009 - 16:22

Jolien:

Ok, Sanne D. gaat met Anniek mee. Ik weet alleen nog niet hoeveel speelsters er uit andere teams mee gaan... Nog even afwachten dus.

x

• 13 November 2009 - 17:12

Jolien:

Nou, dit wordt voorlopig m'n laatste berichtje.
    We hebben geen invallers voor morgen, dus bij deze alvast: succes voor degene(n) die met mij het middenveld mag (mogen) vertegenwoordigen ;-). We vertrekken met z'n achten vanaf Utrecht C., dus dat moet lukken in 2 auto's. Zullen we om 13.30 uur afspreken bij de taxi standplaats?

Tot morgen!

• 14 November 2009 - 10:05

Marinka:

Hej meiden!

Veel succes vanmiddag in Doorn, ik zal duimen!! Zet hem op, enne, we beginnen met 3-0 achterstand he;) Hahaha...

Liefs!