een ziekenberichtje
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Onze mascottes!
10 November 2008 | Nederland, Utrecht
Lieve allemaal,
Even een berichtje na een dagje ziekenhuis. Alles is prima verlopen, heb eigenlijk (nog) nergens last van gehad en pijnbestrijding was amper nodig. Ben razend benieuwd hoe het litteken eruit ziet, maar het verband mag er pas woensdag avond af:S Ik mag zaterdag gewoon meedoen met de wedstrijd als ik geen pijn heb en het niet te veel trekt.
Goed nieuws dus!
Dan daarnaast nog even een mededeling: de wedstrijd van 18 dec. tegen switch gaat gewoon door!!
xx Sas
Goed nieuws dus!
xx Sas
10 November 2008 - 23:21
Rienie:
Wat fijn om van je te horen! :D We hadden het nog over je onder de douche! Als dat geen eer is...
Klinkt alsof het naar omstandigheden gunstig is verlopen. Spannend hoor woensdag...
We hadden het idee om Anne-Muis-Schulze even warm te houden voor zatdag, wat vind jij hiervan?
Hoop dat je pijnvrij blijft meis, fijn dat het over is, het zit erop!!! Nu lekker herstellen en beter worden! Dikke knuffel!
11 November 2008 - 11:24
Sanne:
Klinkt wel goed.. sterkte sas!!
Kus -
11 November 2008 - 11:37
Jantien:
Fijn Sas dat het allemaal wel meeviel. Ik hoop dat het zo gaat blijven. Ik hoop dat je erbij bent zaterdag.
11 November 2008 - 11:48
Maryam:
Sas, wat super fijn om te horen joh!
Hopelijk valt het litteken mee en blijf je pijnvrij.
Tot zaterdag en veel liefs! -
12 November 2008 - 11:29
Saskia:
Ladies,
Zoals het er nu uitziet ga ik toch niet kunnen/durven volleyballen zaterdag. Tis een grote blauwe plek en vooral mijn arm boven mijn hoofd strekken (wat je als spellie in een wedstrijd toch aardig wat keertjes doet) gaat niet soepel en trekt aan de wond. Dus ik ga anne s even contacten om te vragen of zij voor mij weer in wil vallen.
Ik ben er wel gewoon bij hoor!
xx sas -
12 November 2008 - 11:34
Maryam:
Balen zeg Sas... Maar dan kan je idd beter niet spelen. Is het een grote wond eigenlijk? Of viel dat je mee? -
12 November 2008 - 12:50
Sas:
Anne S doet mee!
enne Mar: tis een snee van ong 3 cm, die ook nog halfrond loopt.